επισκευές κουζινών elco

Επισκευές κουζινών ELCO

Οι επισκευές κουζινών ELCO χρειάζονται μόνο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό έτσι ώστε να ολοκληρωθεί κάθε επισκευή με επιτυχία. Η ομάδα της Cool Service φροντίζει κάθε service κουζινών ELCO έτσι ώστε να χαρίσει χρόνια λειτουργικότητας στην ηλεκτρική συσκευή σας.

Η ελληνική εταιρεία ELCO φροντίζει τα νοικοκυριά χιλιάδων καταναλωτών, προσφέροντας συσκευές υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας.

Η εταιρεία Cool Service αναλαμβάνει το service κουζινών ELCO με στόχο την άμεση και άριστη  εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε κουζίνες ELCO γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές κουζινών ELCO και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση της κουζίνας.