επισκευές κουζινών Pitsos

Επισκευές κουζινών Pitsos

Από την ελληνική έμπνευση στην γερμανική τεχνογνωσία, η Pitsos παραμένει μια από τις πιο αγαπητές μάρκες κουζινών στον κόσμο.
Οι επισκευές κουζινών Pitsos προϋποθέτουν άριστες γνώσεις αλλά και την όρεξη να γίνει σαν καινούργια. Εμπιστευτείτε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα στην κουζίνα Pitsos σας, στην έμπειρη ομάδα της Cool Service και βεβαιωθείτε για το άριστο service κουζινών Pitsos, από τα 2 χρόνια εγγύηση που σας προσφέρουμε με κάθε επισκευή.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε κουζίνες PITSOS γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές κουζινών PITSOS και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση της κουζίνας.