επισκευές ψυγείων Amana

Επισκευές ψυγείων Amana

Μια από τις πιο πετυχημένες αμερικανικές εταιρείες, φέρνει και στην Ελλάδα ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας. Η μακρόχρονη πορεία της στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών την καθιστά μια από τις καλύτερες επιλογές, στην αναζήτηση ψυγείου.

Η ομάδα της Cool Service γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια κατασκευής ενός ψυγείου Amana. Όλες οι επισκευές ψυγείων Amana αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή, φροντίζοντας την επένδυση που κάνατε αγοράζοντας ένα ψυγείο Amana. Σε κάθε service ψυγείων Amana, τα 2 χρόνια εγγύηση που σας δίνουμε, φροντίζουν την ασφαλή και σωστή διατήρηση των τροφίμων σας.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Amana γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Amana και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.