Επισκευές Ψυγείων

Οι υπηρεσίες για την επισκευή ψυγείων από την Cool Service προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών για να ταιριάζουν στις ανάγκες των πολλών και ποικίλων πελατών μας. Με την βοήθεια των έμπειρων τεχνικών μας, καλύπτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την σύντομη επίλυση του προβλήματός σας. Εξασφαλίζοουμε την ελάχιστη διακοπή της ομαλής λειτουργίας της επιχείρησής σας ή καθημερινότητάς σας.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τον εξοπλισμό στη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα, σε μοναδικά πακέτα τιμών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Μερικές ενδεικτικές μάρκες ψυγείων που επισκευάζουμε είναι οι: General Electric, Amana, Bosch, Miele, Pitsos, Siemens και Whirlpool.

Η συντήρηση του εξοπλισμού ψύξης σας σε τακτική βάση έχει πολλά οφέλη, όπως:

  • Η επέκταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας, καθώς το ελάττωμα αναγνωρίζεται και διορθώνεται σε πρώιμο στάδιο, πριν από κάποια σοβαρή και δαπανηρή βλάβη.
  • Προγραμματισμός συντήρησης, αποτρέποντας την διαταραχή και τυχόν προβλήματα στην καθημερινότητας σας.

Η αφοσίωση μας στην ποιότητα και την ασφάλεια δεν τελειώνει με την επισκευή του ψυγείου σας. Γι’ αυτό το λόγο, όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας των συσκευών σας, προστατεύοντάς σας από τυχόν ανεπιθύμητα προβλήματα.

Επισκευές Ψυγείων

Εξειδικευμένο Service Ψυγείων