επισκευές ψυγείων Maytag

Επισκευές ψυγείων Maytag

Η Maytag εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες παγκοσμίως, στο χώρο των οικιακών συσκευών. Τα ψυγεία που κατασκευάζει είναι πάντοτε από τα καλύτερα υλικά, με τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή.
επισκευές ψυγείων Maytag μπορούν να ολοκληρωθούν είτε στο δικό σας χώρο, είτε στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις της Cool Service. Σε κάθε περίπτωση, το service ψυγείων Maytag εξασφαλίζει την άριστη απόδοσή του μαζί με την δυο ετών εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Maytag γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Maytag και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.