επισκευές ψυγείων Samsung

Επισκευές ψυγείων Samsung

Τα ψυγεία Samsung είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους. Η Samsung θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της Samsung συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.

samsung ψυγειο

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία Samsung που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων Samsung και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων Samsung, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων Samsung;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Samsung;

Τα ψυγεία Samsung είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη.
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.

Κώδικες σφαλμάτων ψυγείων της Samsung

επισκευές ψυγείων SAMSUNG

επισκευές ψυγείων SAMSUNG

Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα είναι όταν πηγαίνετε να ανοίξετε το ψυγείο σας και παρατηρήστε έναν κωδικό σφάλματος που αναβοσβήνει στην οθόνη του ψυγείου της Samsung. Οι περισσότεροι άνθρωποι πανικοβάλλονται και πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο ψυγείο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Αναζητώντας κωδικούς σφαλμάτων στο εγχειρίδιο μπορεί να είναι κουραστικό και σύγχυση. Έτσι, για να σας εξοικονομήσουμε την ταλαιπωρία εδώ στην coolservice  σας  έχουμε παραθέσει μερικούς από τους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφαλμάτων της ψυγείου Samsung.

Πριν αναζητήσετε έναν επισκευαστή ψυγείου, είναι χρήσιμο να ξέρετε τι σημαίνει κάθε κωδικός σφάλματος και πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Συνέχισε να διαβάζεις..Καλό είναι να αναφέρετε από πριν τηλεφωνικά στην COOLSERVICE τον κωδικό λάθους εφόσον αυτός υπάρχει.

41 ή 42 με μπλε εσωτερικά φώτα που αναβοσβήνουν

Αυτό το σφάλμα είναι αρκετά δημοφιλές και είναι συνήθως μια εύκολη λύση. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε επανεκκίνηση του Family Hub πιέζοντας το διακόπτη τροφοδοσίας που βρίσκεται μέσα στην πόρτα, επάνω δεξιά. Αν εξακολουθεί να εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος, αυτό σημαίνει ότι το ψυγείο σας χρειάζεται συντήρηση.επισκευές ψυγείων SAMSUNG απο την COOLSERVICE .

41C

Εάν είστε ιδιοκτήτης γαλλικού ψυγείου της Samsung, θα εμφανιστεί ένα παρόμοιο σφάλμα με το 41 ή 42 εκτός από τον κωδικό 41C. Για μια γρήγορη λύση, εγκαταστήστε την τελευταία ενημερωμένη έκδοση λογισμικού ψυγείου. Μόλις εγκατασταθεί, πατήστε OK. Αν το σφάλμα εξακολουθεί να εμφανίζεται, το ψυγείο σας πιθανόν χρειάζεται σέρβις από ένα εμπείρο ψυκτικό της coolservice.

76C ή αυτόματη συμπλήρωση νερού που αναβοσβήνει

Αυτό το σφάλμα απλώς σημαίνει ότι υπάρχει νερό στο διαμέρισμα Auto Water Fill. Για να το διορθώσετε, ανοίξτε το πώμα κάτω από το διαμέρισμα για να αποστραγγίσετε το νερό. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντελώς στεγνά, αφαιρώντας το πλεόνασμα νερού. Βάλτε ξανά το λάστιχο και το σφάλμα θα πρέπει να εξαφανιστεί. Εάν το σφάλμα επιμένει, προγραμματίστε μια επισκευή ψυγείου SAMSUNG απο την COOLSERVICE .

Κοινά σφάλματα ισχύος και πόρτας

Αυτά είναι λάθη που πολλοί ιδιοκτήτες ψυγείων πιθανότατα θα βιώσουν και συνήθως μπορείτε να επιλύσετε με κάποια προβλήματα της ψυγείου της Samsung.

Κωδικοί σφάλματος ψυγείου Samsung: Σφάλμα , Σφάλμα 1E, σφάλμα SE

Αυτοί οι κωδικοί σφαλμάτων εμφανίζονται μετά από διακοπή ρεύματος. Συνήθως, αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι το ψυγείο δεν μπορεί να διανείμει πάγο ή νερό. Για να το διορθώσετε, απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο εξοικονόμησης ενέργειας και το κουμπί Lightning ταυτόχρονα για 15 δευτερόλεπτα.

σφάλμα ψυγείου

κωδικούς σφαλμάτων ψυγείου

Οι κωδικοί σφαλμάτων του ψυγείου Samsung 88, 83E, 85E, 86E

Εάν η τροφοδοσία έχει χαθεί ή η ενδεικτική λυχνία τροφοδοσίας ανάβει και σβήνει, αυτοί είναι οι κωδικοί σφαλμάτων της ψυγείου της Samsung που θα

τεχνικος ψυγειων samsung

τεχνικός ψυγείων samsung

παρατηρήσετε. Για μια απλή λύση, αποσυνδέστε το ψυγείο, περιμένετε 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια συνδέστε το ξανά.

Αναβοσβήνει OF OF ή O FF

Αν η πόρτα του ψυγείου είναι ανοιχτή, αυτό είναι πιθανό το σφάλμα που θα δείτε. Αυτό σημαίνει ότι το ψυγείο έχει εισάγει τη λειτουργία ψύξης εκτός λειτουργίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε εντελώς τις πόρτες και να περιμένετε να ψυχθεί το ψυγείο.

Οι κωδικοί σφαλμάτων της ψυγείου Samsung PC ER

Μπορεί να υπάρχει παρεμβολή μεταξύ των θυρών του ψυγείου και του κυρίου ψυγείου. Βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν προκαλεί την παρεμβολή. Εάν ο κωδικός σφάλματος παραμένει, αποσυνδέστε το ψυγείο και σβήστε τη συσκευή στον ασφαλειοδιακόπτη. Αποσυνδέστε την πλεξούδα της πόρτας του καλωδίου και, στη συνέχεια, επανασυνδέστε την και επαναφέρετε την παροχή ρεύματος στο ψυγείο.

Όλα τα εικονίδια αναβοσβήνουν

Αυτό το σφάλμα μπορεί να συμβεί μετά από διακοπή ρεύματος ή αρχική σύνδεση. Μπορεί να είναι απλώς ένας διαγνωστικός κώδικας Samsung και το ψυγείο λειτουργεί με αυτοδιάγνωση.

Οι περισσότεροι κωδικοί σφαλμάτων της ψυγείου Samsung είναι εύκολα επισκευασιμοι. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα ή να έχετε έναν κωδικό σφάλματος που δεν μπορείτε να εντοπίσετε, καλέστε την COOLSERVICE ΓΙΑ  SERVICE . Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την βοήθεια μας, είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας για επισκευή ψυγείων SAMSUNG.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων SAMSUNG.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ , SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ SAMSUNG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Samsung γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Samsung και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.