Επισκευές ψυγείων General Electric

Το όνομα General Electric κρύβει από πίσω του δεκαετίες ποιότητας και εξειδίκευσης πάνω στα πιο ποιοτικά ψυγεία. Σήμερα, παραμένει ακόμη μια από τις πρώτες επιλογές παγκοσμίως στην επιλογή ψυγείου. Διατηρώντας υψηλή ποιότητα, τα Service ψυγείων General Electric χρήζουν προσοχής και εξειδίκευσης.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας θα φροντίσουν να μπορέσετε να χαρείτε το αμερικάνικο ψυγείο σας για πολλά χρόνια ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, οι επισκευές ψυγείων General Electric, καλύπτονται με 2 χρόνια γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Επισκευές service ψυγειων general electric

Αν αναλογιστείτε ότι μόλις το 1911 δημιούργησε το πρώτο της ψυγείο, γεγονός που την κατέστησε No1 κατασκευαστική εταιρεία σε ηλεκτρικές συσκευές μιας και ξεχώρισε για τεχνολογικό της επίτευγμα. Συνδύασε σε απόλυτα αρμονία και με δυναμικό τρόπο την ποιότητα, την χρηστικότητα και το κομψό design σε κάθε της συσκευή. Βασικό τρίπτυχο σε κάθε μοντέλο που κατασκευάζει είναι η πρωτοπορία, η λειτουργικότητα και αν μη τι άλλο η υψηλή αισθητική.

διαθέτοντας υψηλό δείκτη ευφυΐας και απόλυτα φιλικό προφίλ προς το περιβάλλον της κουζίνας σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε συσκευή General Electric, διαθέτει διετή εγγύηση από την ημέρα της αγοράς. Τι γίνεται όμως αν παρουσιαστεί η ανάγκη για επισκευή μετά το διάστημα των δύο ετών;

Επισκευές Ψυγείων General Electric

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία General Electric γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων General Electric και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.