Έχουμε τις γνώσεις και τον εξοπλισμό ώστε να προσφέρουμε τις απαραίτητες τεχνικές λύσεις, αποδίδοντας στις παγομηχανές σας την επισκευή που απαιτείται, για να επιλυθεί οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, άμεσα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Μήπως το κλιματιστικό σας δεν δουλεύει σωστά και δεν αποδίδει όπως παλιά? Μάλλον είναι ώρα για την επισκευή του. Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την συντήρηση κάθε τύπου κλιματιστικού και μηχανήματα εξαερισμού, σε οικιακό και επαγγελματικό χώρο.

Το ψυγείο μπορεί να χαρακτηριστεί ως η σημαντικότερη οικιακή συσκευή λόγω της καθημερινής και αδιάκοπης χρήσης του. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας είναι σε θέση να επιλύσει και να προβλέψει όλα τα προβλήματα που αφορούν το ψυγείο σας.

Το εξιδεικευμένο service που σας παρέχουμε αναλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές κουζίνες, είτε εντοιχισμένων είτε όχι, κεραμικών και μη για όλες τις μάρκες. Με υπευθυνότητα και μεράκι επισκευάζονται οτιδήποτε προβλήματα που επιρρεάζουν τις συσκευές σας προσφέροντας την σωστή και ομαλή λειτουργία τους.

Εξαφανίζουμε άμεσα όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τα πλυντήρια ρούχων. Αν έχετε οποιοδήποτε είδος προβλήματος με το πλυντήριο σας, όπως αν υπάρχει διαρροή ή αν παρουσιάζει παραπάνω θόρυβο από το κανονικό, είμαστε δίπλα σας να σας δώσουμε την λύση που αρμόζει στην κάθε περίσταση για να λειτουργούν και πάλι σε άριστη κατάσταση.