επισκευές ψυγείων Pitsos

Επισκευές ψυγείων Pitsos

Η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών, φέρει πλέον την Γερμανική τεχνογνωσία και αρτιότητα. Εδώ και δεκαετίες παρέχει σε κάθε νοικοκυριό ποιοτικές συσκευές, με άριστο design.

Το service ψυγείων Pitsos απαιτεί μεγάλη εμπειρία αλλά και διαρκή κατάρτιση πάνω σε νέες εφαρμογές της τεχνολογίας. Οι επισκευές ψυγείων Pitsos, απαιτούν από κάθε επαγγελματία γνώση, εμπειρία και εξειδίκευση. Γι’ αυτό το λόγο, η εταιρεία Cool Service προσφέρει και 2 χρόνια εγγύηση, έπειτα από κάθε επισκευή ψυγείου Pitsos.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Pitsos γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Pitsos και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.