Επισκευές ψυγείων Sharp

Επισκευές ψυγείων LG

Τα ψυγεία LG είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους. Η LG θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της LG συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.Οι επισκευές ψυγείων LG χρειάζονται ένα εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο όπως είναι αυτό της coolservice .

lg ψυγειο

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία LG που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων LG και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων LG, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.Επισκευές ψυγείων LG από την coolservice .

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων LG;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία LG;

Τα ψυγεία LG είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη.
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.Επισκευές ψυγείων LG από την coolservice .

Τα ποιο συχνά προβλήματα στα ψυγεία LG

επισκευές ψυγείων LG

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον κεντρικό πίνακα ελέγχου και τον ελεγκτή απόψυξης στο ψυγείο LG. Για οποιοδήποτε συμπιεστή ψυγείου και συμπυκνωτή αυτά αποτελούν σημαντικό μέρος, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εκτός από αυτό, μερικά κοινά προβλήματα είναι όπως η απόψυξη, ο παράξενος ήχος, το πρόβλημα ψύξης, η διαρροή νερού, ο καταψύκτης είναι κρύος, αλλά το ψυγείο είναι ζεστό.Ανάλογα με το μοντέλο και το έτος του LG, ψυγείου σας,οι βλάβη μπορεί να είναι από το πιο κοινό πχ φραγμένο ή παγωμένο σωλήνα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων πίσω από το ψυγείο έως τα προβλήματα του icemaker, καθώς και κάποια αποτυχία ηλεκτρονικών συστημάτων, όπως η κάρτα ελέγχου, αισθητήρες, οπως συνήθως συμβαίνει και με όλες τις άλλες μάρκες Εαν χρειάζεστε βοήθεια από έναν ειδικό. μπορείτε να καλέσετε την COOLSERVICE για οποιαδήποτε ερώτηση, καθοδήγηση ή ΣΕΡΒΙΣ.Ομοίως προβλήματα με τα ψυγεία της LG περιλαμβάνουν την αδυναμία να πάρει αρκετό κρύο, ελαττώματα στο δοχείο νερού, παγομηχανή που δεν λειτουργεί και ελαττωματικό διανομέα πάγου. Άλλα προβλήματα περιλαμβάνουν την αποτυχία απόψυξης, το ψυγείο είναι πολύ θορυβώδες και διαρροές νερού.

Κύριοι κωδικοί σφάλματος των ψυγείων της LG

Οι παρακάτω κωδικοί σφαλμάτων του ψυγείου LG εξηγούν τα σφάλματα που αντιμετωπίζει το ψυγείο σας. Για να το επισκευάσετε, μη διστάσετε να καλέσετε έναν επαγγελματία επισκευαστή απο την coolservice.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG από την coolservice

IS ή 1S Ο κωδικός σφάλματος IS ή 1S δηλώνει πρόβλημα με τον κινητήρα του ανεμιστήρα μηχανής πάγου ή με τον αισθητήρα του μηχανήματος πάγου.

22 Ένας κωδικός σφάλματος 22 δηλώνει ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το ρελέ του συμπιεστή.επισκευές ψυγείων LG στον χώρο σας από την coolservice

7 Ο κωδικός σφάλματος 67 υποδεικνύει ένα πρόβλημα με ένα κενό στην πόρτα ή ένα αντικείμενο μέσα στο ψυγείο που εμποδίζει τη σωστό κλεισιμο της πόρτας.

CF Ο κωδικός σφάλματος CF υποδηλώνει ότι το σήμα αντίδρασης είναι μικρότερο από 65 δευτερόλεπτα κατά τη λειτουργία του ανεμιστήρα. Αυτό αναφέρεται στον ανεμιστήρα στο πίσω μέρος και στον πυθμένα του ψυγείου, ο οποίος τροφοδοτεί θερμότητα από τον συμπυκνωτή.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG από την coolservice

CO CO Κωδικός σφάλματος στον πίνακα οθόνης του ψυγείου δηλώνει ένα σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ της πλακέτας κυκλώματος ελέγχου και της οθόνης.

dH Ένας κωδικός σφάλματος dH δείχνει ότι η μονάδα έχει περάσει πάνω από μία ώρα προσπαθώντας να ξεπαγώσει. Κατά την απόψυξη. η μονάδα θα αυξήσει τη θερμοκρασία στον εξατμιστή σε προκαθορισμένη θερμοκρασία. Εάν αυτή η θερμοκρασία δεν επιτευχθεί εντός της ώρας, ο κωδικός σφάλματος dH θα εμφανιστεί στον πίνακα ελέγχου.

dS Ο κωδικός σφάλματος dS υποδηλώνει βραχυκύκλωμα ή αποσύνδεση στον αισθητήρα απόψυξης.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG από την coolservice

F dS Ο κωδικός σφάλματος F dS υποδεικνύει πρόβλημα με τον αισθητήρα απόψυξης στο χώρο κατάψυξης.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG από την coolservice

rdS Ένας κωδικός σφάλματος rdS υποδεικνύει πρόβλημα με τον αισθητήρα απόψυξης στο χώρο ψύξης.

FF Ένας κωδικός σφάλματος FF υποδεικνύει ότι η μονάδα έχει εντοπίσει κάποιο θέμα με τον ανεμιστήρα κατάψυξης.

FS Ένας κωδικός σφάλματος FS σημαίνει βραχυκύκλωμα ή αποσύνδεση στον αισθητήρα καταψύκτη.

gF Ο κωδικός σφάλματος gF υποδεικνύει σφάλμα αισθητήρα ροής ή χαμηλή πίεση νερού.

Αν η μηχανή δημιουργίας πάγου σας υπερχειλίσει με νερό, τότε ο αισθητήρας ροής που καθορίζει την ποσότητα νερού που ρέει στον παγοποιητή μπορεί να είναι ελαττωματικός.

Εάν η πίεση του νερού είναι χαμηλή, αυξήστε την ανοίγοντας περαιτέρω τη βρύση παροχής νερού στο ψυγείο.

HS Ο κωδικός σφάλματος HS σημαίνει βραχυκύκλωμα ή αποσύνδεση του αισθητήρα υγρασίας.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG από την coolservice

rF Ο κωδικός σφάλματος rF δηλώνει μια ανωμαλία στον κινητήρα ανεμιστήρα του ψυγείου.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG απο την coolservice.

rS Ο κωδικός σφάλματος rS δείχνει βραχυκύκλωμα ή αποσύνδεση στον αισθητήρα ψύξης.

rt Ο κωδικός σφάλματος rt υποδεικνύει ότι ο αισθητήρας θερμοκρασίας χώρου είναι βραχυκυκλωμένος ή ανοιχτός.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG από την coolservice

SS Κωδικός σφάλματος SS υποδηλώνει ότι ο αισθητήρας συρταριού του ντουλαπιού είναι βραχυκυκλωμένος ή ανοικτός.

Ad Ad Εμφανίζεται ένας κωδικός σφάλματος στον πίνακα ελέγχου όταν ο κινητήρας της πόρτας δεν μετακινείται στη μέγιστη θέση ή επιστρέφει στην αρχική του θέση μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG από την coolservice

dL Ο κωδικός σφάλματος dL εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου όταν ο κινητήρας της πόρτας δεν μετακινηθεί στη μέγιστη θέση ή δεν επιστρέψει στην αρχική του θέση μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.

AS, L AS ή r Όπως Αυτές οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται όταν ο αυτόματος κινητήρας της πόρτας είναι σε λειτουργία.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG από την coolservice

C1 Ο κωδικός σφάλματος C1 υποδεικνύει ένα σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ του υλικού λογισμικού της οθόνης LCD και του διανομέα.Τότε καλέστε τις επισκευές ψυγείων LG από την coolservice

Ο κωδικός σφάλματος OD Od δείχνει μια ανωμαλία στο μόντεμ WIRELESS ή σφάλμα επικοινωνίας μεταξύ του λογισμικού οθόνης LCD και του ασύρματου μόντεμ (Wi-Fi)

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας για επισκευή ψυγείων LG.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων LG.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ , LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LG, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία LG γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων LG και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.