επισκευές ψυγείων Frigidaire

Επισκευές ψυγείων Frigidaire

Τα ψυγεία Frigidaire είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους. Η Frigidaire θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της Frigidaire συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.

Frigidaire ψυγειο

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία Frigidaire που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων Frigidaire και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων Frigidaire, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων Frigidaire;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Frigidaire;

Τα ψυγεία Frigidaire είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη.
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.

Iιστορία της Frigidaire

επισκευές ψυγείων frigidaire

Η Frigidaire ξεκίνησε το 1918 με την εξαγορά της Guardian Frigerator Company από τη General Motors. Η αλλαγή του ονόματος ήταν μόνο η πρώτη από τις πολλές μεγάλες αλλαγές που έγιναν σε αυτή την εταιρεία για να την βάλουν στο δρόμο προς την επιτυχία που προοριζόταν να επιτύχει. Σήμερα, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ψυγείων παγκοσμίως (μεταξύ άλλων συσκευών), το πρώτο προϊόν της Frigidaire ήταν η δική του λήψη του ηλεκτρικού ψυγείου που εφευρέθηκε πέντε χρόνια πριν το 1913. Η μαζική παραγωγή και οι έξυπνες επιχειρησιακές τακτικές εφαρμόστηκαν και η εταιρεία ξεκίνησε τεράστια πρόοδο.

Η Frigidaire βελτίωσε το προϊόν της σταδιακά με την πάροδο των χρόνων για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις επιθυμίες του μέσου αμερικανικού καταναλωτή, βγαίνοντας με νέες σειρές προϊόντων κάθε δύο χρόνια.Το 1921, η εταιρεία εισήγαγε μεταλλικές επενδύσεις κατασκευασμένες από “υδρολένιο”, οι οποίες παρέχουν σημαντικά καλύτερη μόνωση και πιο αποδοτική ψύξη. Ένα τεράστιο ορόσημο επλήγη το 1929 όταν η Frigidaire πούλησε το 1 εκατομμύριο ψυγείο της. Αυτό απλά δείχνει πόσο γρήγορα και απίστευτα μια εταιρεία μπορεί να αναπτυχθεί υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με σωστή διαχείριση.

Το 1937, ξεκίνησαν νέα ψυγεία, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων όπως οι διανομείς πάγου και τα υγρά συρτάρια για τα προϊόντα. Με μια μεγάλη αξιόπιστη πελατεία, η Frigidaire έκανε μεγάλα ποσά προόδου ως εταιρεία. Ήταν εκείνη την περίοδο που η εκτελεστική ομάδα αποφάσισε να επεκτείνει τις αγορές της και να απελευθερώσει γραμμές σειρών, κλιματιστικών και προϊόντων πλυντηρίου όπως πλυντήρια και στεγνωτήρια. Αυτή η επέκταση προϊόντων έφερε ακόμα περισσότερους νέους πελάτες στα πόδια της Frigidaire, καθιστώντας το το δημοφιλές εμπορικό σήμα που είναι σήμερα.

Η ιδιοκτησία της Frigidaire δεν έχει αλλάξει πάρα πολλές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών σε σύγκριση με άλλες μεγάλες εταιρείες συσκευών.Το 1918, μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας το 1916, ο Διευθύνων Σύμβουλος της General Motors επένδυσε προσωπικά στην εταιρεία, το όνομα της οποίας άλλαξε σε Frigidaire λίγο αργότερα. Η General Motors είχε την πλειοψηφική ιδιοκτησία στην εταιρεία από το 1919 μέχρι το 1979, όταν η εταιρία με έδρα το Οχάιο αποκτήθηκε από την White Shewing Machine Company, η οποία στη συνέχεια αγοράστηκε από την Electrolux το 1986, η οποία έχει διατηρήσει την πρωτογενή ιδιοκτησία της επιχείρησης από τότε.

Επισκευές ψυγείων FRIGIDAIRE,συνηθισμένα προβλήματα

τεχνικός ψυγείων frigidaire

τεχνικός ψυγείων frigidaire

Το πλεονέκτημα της ύπαρξης ενός ψυγείου Frigidaire είναι ότι σπάνια παρουσιάζουν προβλήματα με τη συσκευή. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ψυγείο frigidaire,θα πρέπει να καλέσετε έναν τεχνικό από την COOLSERVICE.

Ο συμπιεστής στο ψυγείο frigidaire  λειτουργεί, αλλά το ψυγείο δεν είναι κρύο

Αν και ορισμένα ψυγεία είναι ήσυχα όταν λειτουργούν, αν δεν μπορείτε να ακούσετε ή να αισθανθείτε την λειτουργία του συμπιεστή, τότε αυτό σημαίνει ότι το ψυγείο σας  ίσως δεν λειτουργεί σωστά. Απαιτείται ένας εξειδικευμένος τεχνικός για να αντικαταστήσει ένα από αυτά τα εξαρτήματα.

Πρόβλημα στην δημιουργία  πάγου και παροχής  νερού

Εάν το ψυγείο σας βιώνει συσσώρευση νερού όπου υπάρχει το φαγητό σας ή δημιουργείται πάγος στον καταψύκτη, πιθανότατα έχετε να αντιμετωπίσετε πρόβλημα παγετού ή αποφράξεις αποστράγγισης. Στο ψυγείο ακριβώς κάτω από τον εξατμιστή, υπάρχει μια συλλογή νερού. Κάτω από τη δεξαμενή συλλογής νερού υπάρχει μια οπή αποστράγγισης. Πάνω από την οπή αποστράγγισης υπάρχει μια λεκάνη αποστράγγισης που συνδέεται με σωλήνα αποστράγγισης. Αν η παγομηχανή σας δεν παράγει πάγο, ελέγξτε τη γραμμή παροχής νερού για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συνδεδεμένη με τη βαλβίδα. Είναι σημαντικό να ελέγχετε αυτή τη βαλβίδα κάθε λίγους μήνες για να βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά ή ότι το φίλτρο νερού δεν έχει φράξει.

Το ψυγείο frigidaire λειτουργεί συνεχεία

Τα ψυγεία πρέπει να περάσουν από κύκλους που μπορείτε να ακούσετε. Ανάβει και χτυπάει τον κρύο αέρα, τότε σβήνει. Όσο περισσότερο ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου, τόσο πιο συχνά ανάβει. Εάν ακούτε να έρχεται συχνά, ακόμα κι αν δεν ανοίγετε συχνά την πόρτα, ίσως έχετε πρόβλημα  με το ψυγείο frifidaire. Μερικές φορές, είναι απλώς θέμα σκόνης από τα πηνία πίσω. Άλλες φορές, είναι κάτι πιο σοβαρό.

Ανεξάρτητα από το είδος του προβλήματος που έχετε με το ψυγείο Frigidaire, είναι πάντα έξυπνο να καλεσετε έναν εξειδικευμένο τεχνικό από την COOLSERVICE να ρίξει μια ματιά πριν αγοράσετε ένα καινούργιο.Επισκευές ψυγείων FRIGIDAIR από την COOLSERVICE

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας για επισκευή ψυγείων FRIGIDAIRE.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων FRIGIDAIRE.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ , FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ FRIGIDAIRE, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Frigidaire γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Frigidaire και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.