επισκευές ψυγείων Bosch

Επισκευή ψυγείου Bosch

Τα ψυγεία Bosch είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους αλλά όποτε παρουσιαστεί βλάβη τότε για επισκευές ψυγείων Bosch η Cool Service είναι ή καλύτερη σας επιλογή. Η Bosch θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της Bosch συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.

Επισκευή ψυγείου Bosch

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία Bosch που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων Bosch και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων Bosch, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων Bosch;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Bosch;

Τα ψυγεία Bosch είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη..
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.

Επισκευή ψυγείου Bosch Ένας ψυγειοκταψύκτης Bosch σας παρέχει λειτουργίες ηλεκτρονικού ελέγχου, ένδειξη θερμοκρασίας LED και λειτουργία αυτόματης απόψυξης στο ψυγείο. Επιπλέον, θα έχετε ένα σύστημα πολλαπλών ροών αέρα και μια αντιβακτηριακή προστασία.

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον ψυγειοκταψύκτη Bosch πρέπει να προσδιορίσετε ακριβώς γιατί η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά. Ανατρέχοντας σε μια λίστα κοινών συμπτωμάτων, ίσως μπορέσετε να προσδιορίσετε την αιτία του προβλήματος, ακόμη και αν δεν μπορείτε να το διορθώσετε μόνοι σας. Δείτε μια σειρά από προβλήματα κατάψυξης ψυγείων Bosch

Η κατάψυξη του ψυγείου Bosch μαζεύει παγετό

Μία από τις πιο κοινές αιτίες δημιουργίας πάγου είναι μια ελαττωματική σφράγιση πόρτας. Αυτό επιτρέπει στον εξωτερικό αέρα να περάσει στο ψυγείο με αποτέλεσμα τη συσσώρευση πάγου. Οι χαλασμένοι μεντεσέδες πόρτας είναι ένας άλλος πιθανός παράγοντας – αφήνοντας να περάσει ο εξωτερικός αέρας μέσα στο διαμέρισμα του ψυγείου.

Εάν η συσκευή σας βρίσκεται κοντά στον τοίχο, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα, καθώς ο συμπιεστής δεν έχει αρκετό χώρο για τη διανομή θερμότητας. Και τα μπλοκαρισμένα στόμια εξαερισμού μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες κυκλοφορίας που μπορούν να οδηγήσουν σε πρόβλημα.

Το ψυγείο της Bosch δεν λειτουργεί, αλλά ο καταψύκτης λειτουργεί

Όταν ο καταψύκτης είναι κρύος και το ψυγείο ζεστό αυτό μπορεί να σχετίζεται με τα πηνία εξατμιστή που έχουν παγώσει. Ο θερμαντήρας απόψυξης μπορεί να είναι ελαττωματικός και αυτό θα προκαλέσει τη δημιουργία παγετού στα πηνία, περιορίζοντας τη ροή του αέρα με αποτέλεσμα το ψυγείο να μην ψύχεται.

Άλλα εξαρτήματα που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του ψυγείου εάν δεν λειτουργούν σωστά είναι ο κινητήρας του ανεμιστήρα εξατμιστή, το συγκρότημα ελέγχου του αποσβεστήρα, το θερμίστορ και η πλακέτα ελέγχου θερμοκρασίας. Τα στοιχεία θέρμανσης και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Όλα αυτά τα μέρη μπορούν να δοκιμαστούν από εκπαιδευμένο τεχνικό της COOL SERVICE και να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν.

Περαιτέρω Οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων Ψυγείου Ψυγείου της Bosch:

Εντοιχιζόμενα ψυγεία Bosch NoFrost

Η Bosch διαθέτει μια σειρά εντοιχιζόμενων ψυγείων καταψυκτών χωρίς παγετό-no frost για κάθε κουζίνα. Ο καταψύκτης NoFrost έχει ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία με ακρίβεια. Εάν αυτό αποτύχει, το ψυγείο δεν θα εισέλθει στον κύκλο απόψυξης.

Η πλακέτα ελέγχου απόψυξης καθορίζει πόσο συχνά θα τρέξει ο κύκλος απόψυξης. Εάν ο θερμαντήρας απόψυξης και ο θερμοστάτης λειτουργούν σωστά, είναι πιθανό ότι η ηλεκτρονική πλακέτα (main board) είναι ελαττωματική.

Άλλα προβλήματα απόψυξης μπορούν να οδηγήσουν σε χρονομετρητή που δεν προωθείται, σε ελαττωματικό σύστημα θέρμανσης απόψυξης που επιτρέπει τη συσσώρευση παγετού στα πηνία εξατμιστής, τον αισθητήρα απόψυξης που παρακολουθεί τη θερμοκρασία του εξατμιστή ή τον κύριο πίνακα ελέγχου. Όλα αυτά τα ζητήματα μπορούν να διορθωθούν από έναν τεχνικό της cool service  επισκευής ψυγείων BOSCH.

Ο καταψύκτης ψυγείων της Bosch δεν λειτουργεί

Τα συνήθη προβλήματα που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του καταψύκτη ψυγείου είναι το ρελέ εκκίνησης που παρέχει ισχύ στον συμπιεστή. Και ο ίδιος ο συμπιεστής. Όταν το ρελέ εκκίνησης της κατάψυξης είναι ελαττωματικό, ο συμπιεστής μπορεί να μην λειτουργεί.

Ο συμπιεστής είναι ο κινητήρας που μειώνει το ψυκτικό μέσο και το κυκλοφορεί μέσω των εξατμιστήρων και των πηνίων συμπυκνωτή. Εάν το κύκλωμα γίνει ανοικτό, ο συμπιεστής μπορεί να είναι ελαττωματικός. Όταν ο συμπιεστής δεν λειτουργεί, μπορεί να ακούσετε ένα κτύπημα θορύβου κάθε λίγα λεπτά – αυτός είναι ο αισθητήρας υπερφόρτωσης που κόβεται λόγω σφάλματος στο συμπιεστή ή στο ρελέ εκκίνησης.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός ψυγείων bosch της coolservice θα δοκιμάσει τα μέρη με ένα πολύμετρο και θα καθορίσει εάν πρέπει να αντικατασταθούν.

Πλήρεις υπηρεσίες επισκευής ψυγείων bosch

Μια ομάδα τεχνικών ψυκτικών για ψυγεία της Bosch, περιμένουν να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματα του οικιακού ψυγείου της Bosch. Οι τεχνικοί μας έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να διαγνώσουν τυχόν προβλήματα και να τα διορθώσουν άμεσα. Και θα πάρετε μια επισκευή υψηλής ποιότητας που συνοδεύεται από ανταλλακτικά και εγγύηση εργασίας.

H αντιμετώπιση προβλημάτων στα ψυγεία BOSCH είναι ένα γεγονός που μπορεί να παρουσιαστεί καθόλη την διάρκεια ζωής ενός ψυγείου BOSCH. Οποιοδήποτε ζήτημα που σχετίζετε με το σύστημα αερίου υπό πίεση που χρησιμοποιείται από το ψυγείο για ψύξη, απαιτούν εξειδικευμένη βοήθεια και τεχνικό από την COOL SERVICE.Μερικά από τα πιο κοινές βλάβες των ψυγείων BOSCH.

Το ψυγείο BOSCH παράγει υπερβολική ψύξη?Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Αυτό το είδος της κατάστασης μπορεί να οδηγήσει σε κατάψυξη των τροφίμων στο ψυγείο και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αποτέλεσμα ενός ελαττωματικού θερμοστάτη ελέγχου θερμοκρασίας. Αυτός ο θερμοστάτης είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση της ροής ισχύος στον ανεμιστήρα του συμπιεστή, του εξατμιστή και του συμπυκνωτή.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Ένας ελαττωματικός θερμίστορ μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνος για υπερβολική κατάψυξη. Αυτή η συσκευή είναι ουσιαστικά υπεύθυνη για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του αέρα μέσα στο ψυγείο και είναι γενικά συνδεδεμένο με την πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος PCB. Κάθε τύπος προβλήματος με το θερμίστορ μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το ψυγείο να μην μπορεί να σταματήσει τον κύκλο ψύξης του.

Αυτός ο τύπος προβλήματος μπορεί επίσης να υποδεικνύει ένα ελάττωμα στο πλαίσιο του πίνακα ελέγχου θερμοκρασίας που ελέγχει την τάση που παρέχεται στους κινητήρες του συμπιεστή και των ανεμιστήρων. Αυτός ο τύπος σφάλματος ψυγείου μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να διαγνωστεί και χρειαζετε ένα έμπειρο τεχνικό ψυγείων BOSCH.

Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να υποδεικνύει ένα πρόβλημα με το κεντρική πλακέτα PCB του ψυγείου. Οπότε τότε θα πρέπει να καλέσετε την cool service για την αλλγη της πλακέτας του ψυγείου BOSCH.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Το ψυγείο BOSCH δεν ψύχεται σωστά?Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch τεχνικός από την cool service.

Η έλλειψη ψύξης στο ψυγείο BOSCH μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι τα πηνία συμπυκνωτή είναι βρώμικα. Παρόμοια με ένα ψυγείο αυτοκινήτου, ο συμπυκνωτής είναι υπεύθυνος για τη διασπορά θερμότητας μέσα στο ψυγείο. Αυτό πρέπει να διατηρείται καθαρό ώστε να εκτελεί αποτελεσματικά το έργο του. Ένας βρώμικος συμπυκνωτής έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες θερμοκρασίες μέσα στο ψυγείο.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Αυτός ο τύπος προβλήματος μπορεί επίσης να υποδεικνύει ένα ελάττωμα στον κινητήρα ανεμιστήρα . Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα περισσότερα ψυγεία αποκτούν την ψύξη τους από τα πηνία του εξατμιστή. Συνήθως, θα βρείτε έναν ανεμιστήρα και έναν κινητήρα τοποθετημένο δίπλα στα πηνία που είναι υπεύθυνα για το τράβηγμα του αέρα πάνω από τον εξατμιστή πριν τον κυκλοφορήσουν πίσω στο ψυγείο. Εάν υπάρχει βλάβη στον κινητήρα του ανεμιστήρα του εξατμιστή, το κιβώτιο κατάψυξης συνεχίζει να παραμένει κρύο, αλλά το κύριο ψυγείο χάνει την ψύξη του.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Μια άλλη αιτία για αυτή την κατάσταση θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με τον κινητήρα ανεμιστήρα συμπυκνωτή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την άντληση ψυχρού αέρα πάνω από τα πηνία συμπυκνωτή για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπερθερμαίνονται. Αν ο κινητήρας του ανεμιστήρα συμπυκνωτή είναι ελαττωματικός ή αν κάποιο εξωτερικό αντικείμενο παγιδευτεί μέσα στα πτερύγια του κινητήρα του ανεμιστήρα, ο συμπυκνωτής θα υπερθερμανθεί. Ο κινητήρας του ανεμιστήρα είναι συνήθως προσβάσιμος μέσω του πίνακα κάτω από το πίσω μέρος του ψυγείου.

Η ζημιά στο ρελέ εκκίνησης που βρίσκεται κοντά στη γωνία του συμπιεστή μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανεπαρκή ψύξη στο ψυγείο BOSCH. Αυτή η συσκευή είναι υπεύθυνη για την τροφοδοσία της περιέλιξης εκκίνησης του συμπιεστή και επίσης ελέγχει την περιέλιξη της λειτουργίας. Εάν υπάρχει σφάλμα σε αυτόν τον ηλεκτρονόμο, ο συμπιεστής μπορεί να μην λειτουργεί ή συνεχώς να απενεργοποιείται. Αυτό το τμήμα πρέπει να αντικατασταθεί εάν έχει υποστεί ζημιά.

Ένας χαλασμένος πυκνωτής εκκίνησης μπορεί να αποτρέψει την εκκίνηση του συμπιεστή και θα προκαλέσει έλλειψη ψύξης. Αυτή η συσκευή λειτουργεί ως μπαταρία και παρέχει ενέργεια όταν ξεκινήσει ο συμπιεστής. Σε περίπτωση ζημιάς αυτου του πυκνωτή πρέπει να αντικατασταθεί πρέπει να αντικατασταθεί από ενα έμπειρο ψυκτικό.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Η κακή ψύξη μέσα στο ψυγείο BOSCH μπορεί επίσης να συσχετιστεί με προβλήματα με τον συμπιεστή. Αυτός είναι ουσιαστικά ο κινητήρας υπεύθυνος για τη συμπίεση του ψυκτικού μέσου και την εξασφάλιση της σωστής κυκλοφορίας του μέσω των εξατμιστήρων και των πηνίων συμπυκνωτή. Η αντικατάσταση ενός ελαττωματικού συμπιεστή δεν αποτελεί απλή εργασία και καλό είναι να ζητήσετε βοήθεια από εκπαιδευμένου τεχνικού ψυγείων BOSCH απο την COOL SERVICE.

Αυτός ο τύπος προβλήματος μπορεί επίσης να σχετίζεται με ένα ελαττωματικό Thermistor, του αισθητήρα που είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση των θερμοκρασιών του αέρα μέσα στο ψυγείο. Άλλες αιτίες για την έλλειψη ψυκτικής ισχύος μπορεί να σχετίζονται με αστοχίες στο πλαίσιο του πίνακα ελέγχου θερμοκρασίας του ψυγειου BOSCH ή του κεντρικού PCB(κεντρική πλακέτα).Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Ο διανομέας νερού του ψυγείου BOSCH δεν λειτουργεί?Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε ψυκτικό από την cool service.

Ο μη λειτουργικός διανομέας νερού ψυγείου BOSCH θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα παγωμένου νερού στο σωλήνα τροφοδοσίας που βρίσκεται μέσα στην πόρτα. Αν αυτό είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα, θα χρειαστεί βοήθεια απο ενα τεχνικό ψυγείων BOSCH.

Πολύ συχνά όμως, ο διανομέας νερού δεν θα λειτουργήσει όταν η πίεση του νερού από την παροχή νερού του σπιτιού σας είναι πολύ χαμηλή. Η βαλβίδα εισόδου νερού είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε πιέσεις που υπερβαίνουν τα 20 psi και αν αυτό δεν τηρηθεί, το νερό δεν θα περάσει από τη βαλβίδα. Εάν η πίεση του νερού είναι επαρκής και το φίλτρο είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας, αυτή η βαλβίδα θα πρέπει να αντικατασταθεί απο ψυκτικό της COOL SERVICE.

Τα περισσότερα μοντέρνα ψυγεία BOSCH χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου διανομής για τον έλεγχο όλων των λειτουργικών πτυχών του συστήματος παροχής νερού. Αν υπάρχει πλήρης βλάβη σε αυτό το σύστημα διανομής, αυτό μπορεί να είναι ενδεικτικό μιας βλάβης στην πλακέτα ελέγχου του διανομέα νερού.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Ένας ελαττωματικός διακόπτης διανομής στο ψυγειο BOSCH μπορεί επίσης να παρεμποδίσει την αποτελεσματικότητα του συστήματος διασποράς νερού. Η λειτουργία αυτού του διακόπτη ελέγχεται γενικά από τον ενεργοποιητή του διανομέα. Ο διακόπτης διανομής μπορεί να δοκιμαστεί με ένα μετρητή Ohm για να εξασφαλιστεί η συνέχεια. Εάν αποτύχει αυτή η δοκιμή, ο διακόπτης πρέπει να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί.

Αυτός ο τύπος προβλήματος θα παρουσιαστεί επίσης όταν το φίλτρο νερού του ψυγειίου BOSCH είναι υπερβολικά βρώμικο ή φραγμένο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό το φίλτρο θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Οι βλάβες στον διακόπτη πόρτας κατάψυξης μπορεί επίσης να οδηγήσουν στην εμφάνιση τέτοιων προβλημάτων. Συνήθως, αυτός ο διακόπτης είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση του φώτα κατάψυξης και τη διακοπή λειτουργίας των συστημάτων διανομής νερού και πάγου κάθε φορά που ανοίγεται η πόρτα του καταψύκτη. Ένα ελάττωμα σε αυτό το διακόπτη μπορει να έχει ως αποτέλεσμα την αποτυχία του συστήματος παροχής νερού. Αν ο διακόπτης της πόρτας του ψυγείου BOSCH δεν λειτουργεί σωστά τότε θα πρέπει να αλλάξει.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Στο ψυγείο BOSCH η συσκευή δημιουργίας πάγου δεν λειτουργεί

Μερικές φορές, αυτό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας κατάστασης όπου η θερμοκρασία του καταψύκτη του ψυγειου BOSCH δεν έχει ρυθμιστεί σωστά. Στην ιδανική περίπτωση, ο πάγος λειτουργεί καλύτερα όταν αυτή η θερμοκρασία έχει οριστεί μεταξύ -18 έως -15 βαθμούς Κελσίου. Εάν η θερμοκρασία του καταψύκτη ξεπεράσει τους -12 C ο παγοποιητής δεν θα λειτουργεί όπως αναμένεται.

Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης της μηχανής δημιουργίας πάγου δεν έχει απενεργοποιηθεί. Εάν βρίσκεται στη σωστή θέση, μπορείτε να ελέγξετε τη συνέχεια του με έναν μετρητή Ohm. Σε περίπτωση ελαττώματος, ο διακόπτης μπορεί να αντικατασταθεί.

Μια δυσλειτουργία σε οποιοδήποτε από τα μέρη που απαρτίζουν τη διάταξη του μηχανήματος παγοποίησης, ιδιαίτερα τα κυκλώματα ελέγχου θα οδηγήσει σε αυτό το είδος προβλήματος. Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να σταθεροποιηθούν και ίσως να χρειαστεί αντικατάσταση ολόκληρης της Συναρμολόγησης.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Προβλήματα με την επιτροπή ελέγχου στάθμης πάγου μπορούν επίσης να αποτρέψουν τη λειτουργία του μηχανήματος πάγου. Τα περισσότερα ψυγεία χρησιμοποιούν έναν αισθητήρα υπερύθρων για τον εντοπισμό του σχηματισμού πάγου μέσα στον πάγκο πάγου. Όταν ο πάγος αρχίσει να γεμίζει τον κάδο, η δέσμη υπέρυθρων είναι μπλοκαρισμένη, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα τον πάγο. Αν αυτός ο πίνακας ελέγχου παρουσιάσει ένα ελάττωμα και ο αισθητήρας δεν λειτουργεί, ο πάγος θα σταματήσει να παράγει πάγο.

Η μονάδα ελέγχου του παγομηχανή περιλαμβάνει ένα θερμοστάτη που ονομάζεται θερμοστάτης μούχλας Icemaker που παρακολουθεί τη θερμοκρασία του καλουπιού πάγου / δίσκου. Όταν το καλούπι επιτυγχάνει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, τα παγάκια εκτοξεύονται από το δίσκο, το οποίο κατόπιν γεμίζεται με νερό. Ένας μη λειτουργικός θερμοστάτης θα αφήσει τον παγοποιητή να κολλήσει στην τρέχουσα λειτουργία του και δεν θα παράγει πλέον περισσότερο πάγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο θερμοστάτης πρέπει να αλλάξει.Τοτε καλέστε την υπηρεσία επισκευής ψυγείων BOSCH της COOL SERVICE.

Το ψυγείο BOSCH δεν αποψύχεται σωστά.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την τεχνική υπηρεσία της cool service.

Αυτός ο τύπος προβλήματος μπορεί συχνά να προέρχεται από την πλακέτα ελέγχου απόψυξης του ψυγείου BOSCH που ελέγχει τη διαδικασία απόψυξης και ρυθμίζει την ενεργοποίηση του κύκλου απόψυξης. Αν αυτή η ηλεκτρονικη πλακέτα παρουσιάσει πρόβλημα, ο κύκλος απόψυξης ενδέχεται να μην ενεργοποιηθεί καθόλου και να οδηγήσει σε δημιουργία πάγου πάνω από τα πηνία εξάτμισης. Όταν συμβεί αυτό, το ψυγείο σας μπορεί να χάσει τη συνολική ισχύ ψύξης.

Ένα ελάττωμα στο χρονόμετρο απόψυξης τιτ ψυγείου BOSCH που ελέγχει τη λειτουργία της συσκευής θέρμανσης απόψυξης θα οδηγήσει επίσης σε αυτό το είδος προβλήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, ο θερμαντήρας δεν ενεργοποιείται και ο παγετός συσσωρεύεται στο ψυγείο.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Ο θερμαντήρας απόψυξης εκτελεί το έργο της τήξης οποιωνδήποτε κατεψυγμένων εναποθέσεων στα πηνία εξατμιστή. Εάν η διάταξη θέρμανσης απόψυξης υπερθερμανθεί και καεί, δεν θα υπάρξει απόψυξη στο ψυγείο.Τότε για επισκευές ψυγείων Bosch επιλέξτε την cool service.

Ο θερμοστάτης απόψυξης στα ψυγεία BOSCH είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας στα πηνία του εξατμιστή. Όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο, ενεργοποιείται ο θερμαντήρας.

Το ψυγείο BOSCH κάνει ασυνήθιστους θορύβους

Εάν πρόκειται για θορύβους που είναι εμφανείς ενώ η πόρτα του ψυγείου είναι ανοιχτή, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα πρόβλημα με τη λεπίδα του ανεμιστήρα. Τοποθετημένες στο πίσω μέρος του ψυγείου, οι λεπίδες του ανεμιστήρα μπορούν να γίνουν θορυβώδεις εάν συναντήσουν τυχόν εμπόδια. .

Ο θόρυβος του ψυγείου BOSCH μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα ενός φθαρμένου κινητήρα ανεμιστήρα εξατμιστή. Αυτός ο τύπος θορύβου είναι επίσης πιο έντονος ενώ η πόρτα του καταψύκτη είναι ανοιχτή.

Bosch

Επισκευή και σέρβις συσκευών Bosch σε Αττική Αθήνα και τους γύρω Δήμους και περιοχές

Επισκευή ψυγείου Bosch Για γενιές οι οικιακές συσκευές της Bosch εκπληρώνουν την υπόσχεση αυτής της διεθνούς εταιρείας για να διευκολύνουν τη ζωή των αμέτρητων νοικοκυριών, εξοικονομώντας χρόνο και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας.

Ακόμα και οι καλύτερες οικιακές συσκευές, όπως αυτές που κατασκευάζει η Bosch, παρουσιάζουν φθορές και δημιουργούνται σφάλματα. Όταν συμβεί αυτό και η συσκευή Bosch σας χρειάζεται επισκευή στην Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές της Αττικής, καλέστε την Cool Service, οι οποίοι ειδικεύονται στην επισκευή  οικιακών ηλεκτρικών ειδών της Bosch. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πιο οικονομικό να επισκευαστεί η ελαττωματική συσκευή – ψυγείο Bosch αντί να αγοράσετε μια νέα συσκευή ψυγείου.

Ο Robert Bosch ξεκίνησε την επιχείρησή του πριν από περίπου 135 χρόνια στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, ως εργαστήριο ηλεκτρικής μηχανικής ακριβείας. Η εταιρεία ξεκίνησε την κατασκευή οικιακών συσκευών το 1933 με την κατασκευή ενός μικρού (στρογγυλού!) Ηλεκτρικού ψυγείου για οικιακή χρήση. Τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία – η Bosch είναι τώρα ένα όνομα συνώνυμο με ποιοτικές οικιακές συσκευές όλων των ειδών σε όλο τον         κόσμο.

Εδώ στην Cool Service έχουμε κάνει  αμέτρητες επισκευές ψυγείων της Bosch εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Αυτός είναι αρκετός χρόνος για να συλλέξουμε όλες τις τεχνικές γνώσεις και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για την επισκευή των ψυγείων Bosch και άλλων οικιακών συσκευών της ίδιας εταιρείας.

Επισκευάζουμε εντοιχιζόμενα ή ανεξάρτητα ψυγεία Bosch. Γνωρίζουμε και είμαστε σε θέση να διορθώσουμε όλα τα μοντέλα ψυγείων της Bosch,
Στην Cool Service καταλαβαίνουμε ότι η ζωή  στην Αττική και με τους σύγχρονους τρόπους ζωής είναι γρήγορη και απαιτητική.Αν το ψυγείο Bosch σταματήσει να δουλεύει, είναι πολύ ενοχλητικό και απογοητευτικό. Τα χαλασμένα τρόφιμα η μη σωστή λειτουργία η διαρροή νερού καθώς και άλλα προβλήματα που είναι συνέπεια της βλάβης ενός ψυγείου BOSCH είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους συνήθως μας τηλεφωνείτε για να τα επισκευάσουμε στον χώρο σας. Θα είμαστε στον χώρο σας τυπικοί πιστοί στο ραντεβού μας, θα προσδιορίσουμε το πρόβλημα, θα σας δώσουμε ένα κοστολόγιο και θα κάνουμε την επισκευή επί τόπου.

Οι κορυφαίοι τεχνικοί- ψυκτικοί μας φέρουν όλο τον εξοπλισμό που χρειάζονται για να επιδιορθώσουν τα ψυγεία Bosch και να αντικαταστήσουν τυχόν ελαττωματικά τμήματα στο ψυγείο σας έτσι ώστε το νοικοκυριό σας να λειτουργήσει ομαλά και ξανά χωρίς προβλήματα.

Εάν έχετε συσκευές επισκευής της Bosch – ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα ή μοντέλο ηλεκτρικών ειδών που δεν λειτουργούν όπως πρέπει – καλέστε την Cool Service  και γίνετε ένας από τους ικανοποιημένους πελάτες μας .

Οι συσκευές Bosch είναι συνεχώς σε ζήτηση σε νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο. Το σλόγκαν τους “εφευρέθηκε για τη ζωή” δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο, και αυτή η γερμανική εταιρεία έχει ανεβάσει πραγματικά την μπάρα όταν πρόκειται για την τελειότητα των συσκευών.

Στο Cool Service  κατανοούμε την ανάγκη για καλά διατηρημένες οικιακές συσκευές. Είτε πρόκειται για το πλυντήριο, το ψυγείο ή το φούρνο, είμαστε ειδικοί στις επισκευές της Bosch.

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων Βosch.


ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

Κρωπίας

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Bosch γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Bosch και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.