επισκευές ψυγείων Bosch

Επισκευές ψυγείων Bosch

Τα ψυγεία Bosch είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους. Η Bosch θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της Bosch συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.

ψυγειο bosch

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία Bosch που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων Bosch και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων Bosch, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων Bosch;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Bosch;

Τα ψυγεία Bosch είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη..
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.

Ένας ψυγειοκταψύκτης Bosch σας παρέχει λειτουργίες ηλεκτρονικού ελέγχου, ένδειξη θερμοκρασίας LED και λειτουργία αυτόματης απόψυξης στο ψυγείο. Επιπλέον, θα έχετε ένα σύστημα πολλαπλών ροών αέρα και μια αντιβακτηριακή προστασία.

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον ψυγειοκταψύκτη Bosch πρέπει να προσδιορίσετε ακριβώς γιατί η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά. Ανατρέχοντας σε μια λίστα κοινών συμπτωμάτων, ίσως μπορέσετε να προσδιορίσετε την αιτία του προβλήματος, ακόμη και αν δεν μπορείτε να το διορθώσετε μόνοι σας. Δείτε μια σειρά από προβλήματα κατάψυξης ψυγείων Bosch

Η κατάψυξη του ψυγείου Bosch μαζεύει παγετό

Μία από τις πιο κοινές αιτίες δημιουργίας πάγου είναι μια ελαττωματική σφράγιση πόρτας. Αυτό επιτρέπει στον εξωτερικό αέρα να περάσει στο ψυγείο με αποτέλεσμα τη συσσώρευση πάγου. Οι χαλασμένοι μεντεσέδες πόρτας είναι ένας άλλος πιθανός παράγοντας – αφήνοντας να περάσει ο εξωτερικός αέρας μέσα στο διαμέρισμα του ψυγείου.

Εάν η συσκευή σας βρίσκεται κοντά στον τοίχο, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα, καθώς ο συμπιεστής δεν έχει αρκετό χώρο για τη διανομή θερμότητας. Και τα μπλοκαρισμένα στόμια εξαερισμού μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες κυκλοφορίας που μπορούν να οδηγήσουν σε πρόβλημα.

Το ψυγείο της Bosch δεν λειτουργεί, αλλά ο καταψύκτης λειτουργεί

Όταν ο καταψύκτης είναι κρύος και το ψυγείο ζεστό αυτό μπορεί να σχετίζεται με τα πηνία εξατμιστή που έχουν παγώσει. Ο θερμαντήρας απόψυξης μπορεί να είναι ελαττωματικός και αυτό θα προκαλέσει τη δημιουργία παγετού στα πηνία, περιορίζοντας τη ροή του αέρα με αποτέλεσμα το ψυγείο να μην ψύχεται.

Άλλα εξαρτήματα που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του ψυγείου εάν δεν λειτουργούν σωστά είναι ο κινητήρας του ανεμιστήρα εξατμιστή, το συγκρότημα ελέγχου του αποσβεστήρα, το θερμίστορ και η πλακέτα ελέγχου θερμοκρασίας. Τα στοιχεία θέρμανσης και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Όλα αυτά τα μέρη μπορούν να δοκιμαστούν από εκπαιδευμένο τεχνικό της COOL SERVICE και να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν.

Περαιτέρω Οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων Ψυγείου Ψυγείου της Bosch:

Εντοιχιζόμενα ψυγεία Bosch NoFrost

Η Bosch διαθέτει μια σειρά εντοιχιζόμενων ψυγείων καταψυκτών χωρίς παγετό-no frost για κάθε κουζίνα. Ο καταψύκτης NoFrost έχει ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία με ακρίβεια. Εάν αυτό αποτύχει, το ψυγείο δεν θα εισέλθει στον κύκλο απόψυξης.

Η πλακέτα ελέγχου απόψυξης καθορίζει πόσο συχνά θα τρέξει ο κύκλος απόψυξης. Εάν ο θερμαντήρας απόψυξης και ο θερμοστάτης λειτουργούν σωστά, είναι πιθανό ότι η ηλεκτρονική πλακέτα (main board) είναι ελαττωματική.

Άλλα προβλήματα απόψυξης μπορούν να οδηγήσουν σε χρονομετρητή που δεν προωθείται, σε ελαττωματικό σύστημα θέρμανσης απόψυξης που επιτρέπει τη συσσώρευση παγετού στα πηνία εξατμιστής, τον αισθητήρα απόψυξης που παρακολουθεί τη θερμοκρασία του εξατμιστή ή τον κύριο πίνακα ελέγχου. Όλα αυτά τα ζητήματα μπορούν να διορθωθούν από έναν τεχνικό της cool service  επισκευής ψυγείων BOSCH.

Ο καταψύκτης ψυγείων της Bosch δεν λειτουργεί

Τα συνήθη προβλήματα που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του καταψύκτη ψυγείου είναι το ρελέ εκκίνησης που παρέχει ισχύ στον συμπιεστή. Και ο ίδιος ο συμπιεστής. Όταν το ρελέ εκκίνησης της κατάψυξης είναι ελαττωματικό, ο συμπιεστής μπορεί να μην λειτουργεί.

Ο συμπιεστής είναι ο κινητήρας που μειώνει το ψυκτικό μέσο και το κυκλοφορεί μέσω των εξατμιστήρων και των πηνίων συμπυκνωτή. Εάν το κύκλωμα γίνει ανοικτό, ο συμπιεστής μπορεί να είναι ελαττωματικός. Όταν ο συμπιεστής δεν λειτουργεί, μπορεί να ακούσετε ένα κτύπημα θορύβου κάθε λίγα λεπτά – αυτός είναι ο αισθητήρας υπερφόρτωσης που κόβεται λόγω σφάλματος στο συμπιεστή ή στο ρελέ εκκίνησης.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός ψυγείων bosch της coolservice θα δοκιμάσει τα μέρη με ένα πολύμετρο και θα καθορίσει εάν πρέπει να αντικατασταθούν.

Πλήρεις υπηρεσίες επισκευής ψυγείων bosch

Μια ομάδα τεχνικών ψυκτικών για ψυγεία της Bosch, περιμένουν να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματα του οικιακού ψυγείου της Bosch. Οι τεχνικοί μας έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να διαγνώσουν τυχόν προβλήματα και να τα διορθώσουν άμεσα. Και θα πάρετε μια επισκευή υψηλής ποιότητας που συνοδεύεται από ανταλλακτικά και εγγύηση εργασίας.

Bosch

Επισκευή και σέρβις συσκευών Bosch σε Αττική Αθήνα και τους γύρω Δήμους και περιοχές

Για γενιές οι οικιακές συσκευές της Bosch εκπληρώνουν την υπόσχεση αυτής της διεθνούς εταιρείας για να διευκολύνουν τη ζωή των αμέτρητων νοικοκυριών, εξοικονομώντας χρόνο και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας.

Ακόμα και οι καλύτερες οικιακές συσκευές, όπως αυτές που κατασκευάζει η Bosch, παρουσιάζουν φθορές και δημιουργούνται σφάλματα. Όταν συμβεί αυτό και η συσκευή Bosch σας χρειάζεται επισκευή στην Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές της Αττικής, καλέστε την Cool Service, οι οποίοι ειδικεύονται στην επισκευή  οικιακών ηλεκτρικών ειδών της Bosch. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πιο οικονομικό να επισκευαστεί η ελαττωματική συσκευή – ψυγείο Bosch αντί να αγοράσετε μια νέα συσκευή ψυγείου.

Ο Robert Bosch ξεκίνησε την επιχείρησή του πριν από περίπου 135 χρόνια στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, ως εργαστήριο ηλεκτρικής μηχανικής ακριβείας. Η εταιρεία ξεκίνησε την κατασκευή οικιακών συσκευών το 1933 με την κατασκευή ενός μικρού (στρογγυλού!) Ηλεκτρικού ψυγείου για οικιακή χρήση. Τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία – η Bosch είναι τώρα ένα όνομα συνώνυμο με ποιοτικές οικιακές συσκευές όλων των ειδών σε όλο τον         κόσμο.

Εδώ στην Cool Service έχουμε κάνει  αμέτρητες επισκευές ψυγείων της Bosch εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Αυτός είναι αρκετός χρόνος για να συλλέξουμε όλες τις τεχνικές γνώσεις και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για την επισκευή των ψυγείων Bosch και άλλων οικιακών συσκευών της ίδιας εταιρείας.

Επισκευάζουμε εντοιχιζόμενα ή ανεξάρτητα ψυγεία Bosch. Γνωρίζουμε και είμαστε σε θέση να διορθώσουμε όλα τα μοντέλα ψυγείων της Bosch,
Στην Cool Service καταλαβαίνουμε ότι η ζωή  στην Αττική και με τους σύγχρονους τρόπους ζωής είναι γρήγορη και απαιτητική.Αν το ψυγείο Bosch σταματήσει να δουλεύει, είναι πολύ ενοχλητικό και απογοητευτικό. Τα χαλασμένα τρόφιμα η μη σωστή λειτουργία η διαρροή νερού καθώς και άλλα προβλήματα που είναι συνέπεια της βλάβης ενός ψυγείου BOSCH είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους συνήθως μας τηλεφωνείτε για να τα επισκευάσουμε στον χώρο σας. Θα είμαστε στον χώρο σας τυπικοί πιστοί στο ραντεβού μας, θα προσδιορίσουμε το πρόβλημα, θα σας δώσουμε ένα κοστολόγιο και θα κάνουμε την επισκευή επί τόπου.

Οι κορυφαίοι τεχνικοί- ψυκτικοί μας φέρουν όλο τον εξοπλισμό που χρειάζονται για να επιδιορθώσουν τα ψυγεία Bosch και να αντικαταστήσουν τυχόν ελαττωματικά τμήματα στο ψυγείο σας έτσι ώστε το νοικοκυριό σας να λειτουργήσει ομαλά και ξανά χωρίς προβλήματα.

Εάν έχετε συσκευές επισκευής της Bosch – ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα ή μοντέλο ηλεκτρικών ειδών που δεν λειτουργούν όπως πρέπει – καλέστε την Cool Service  και γίνετε ένας από τους ικανοποιημένους πελάτες μας .

Οι συσκευές Bosch είναι συνεχώς σε ζήτηση σε νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο. Το σλόγκαν τους “εφευρέθηκε για τη ζωή” δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο, και αυτή η γερμανική εταιρεία έχει ανεβάσει πραγματικά την μπάρα όταν πρόκειται για την τελειότητα των συσκευών.

Στο Cool Service  κατανοούμε την ανάγκη για καλά διατηρημένες οικιακές συσκευές. Είτε πρόκειται για το πλυντήριο, το ψυγείο ή το φούρνο, είμαστε ειδικοί στις επισκευές της Bosch.

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων Βosch.


ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

Κρωπίας

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Bosch γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Bosch και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.