επισκευές ψυγείων Liebherr

Επισκευές ψυγείων Liebherr

 

Τα ψυγεία Liebherr είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους. Η Liebherr θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της Liebherr συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.

liebherr ψυγειο

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία Liebherr που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων Liebherr και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων Liebherr, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων Liebherr;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Liebherr;

Τα ψυγεία Liebherr είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη.
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.

LIEBHERR Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

επισκευές ψυγείων liebherr

επισκευές ψυγείων liebherr

Η Liebherr είναι ειδικός στον κλάδο των ψυγείων και καταψυκτών για πάνω από 60 χρόνια. Ένας αρκετά ασυνήθιστος κλάδος παραγωγής για μια εταιρεία που ξεκίνησε να κατασκευάζει γερανούς και μηχανήματα κατασκευής. Πώς προέκυψε; Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στην ιστορία της εταιρείας μας …

Αν έπρεπε να διαλέξουμε μια ερώτηση που ακούμε από τους πελάτες περισσότερο από κάθε άλλη, θα ήταν αυτή: “Πώς έφτασε η Liebherr να φτιάχνει ψυγεία;”

Οι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τη θέα των γερανών, των εκσκαφιστών και άλλων μηχανημάτων κατασκευής, που φέρουν το λογικό λογότυπο LIEBHERR. Η LIEBHERR είναι αναπόσπαστο μέρος πολλών μεγάλων κατασκευαστικών έργων σε τοποθεσίες σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Είναι αλήθεια ότι είμαστε ένα οικιακό όνομα σε πολλές αγορές όταν πρόκειται για ψυγεία.

Το 1953, ο Hans Liebherr προσεγγίσθηκε από τον διευθυντή υποκαταστήματος της τοπικής του τράπεζας, ο οποίος τον ρώτησε αν θα ενδιαφερόταν για εργοστάσιο ψυγείων που μόλις κατέπεσε σε πτώχευση.

Ο Liebherr ήταν περίεργος και επισκέφθηκε το εργοστάσιο. Ερωτάται για τις ιδιαιτερότητες της κατασκευής ψυγείων: Ώρες παραγωγής, υλικοτεχνική υποστήριξη και τιμολόγηση. Συγκρίθηκε η τελευταία με εκείνη ενός κατασκευαστή που είχε μόλις αγοράσει πρόσφατα μια συσκευή από. Αυτός ήταν ο καταλύτης: ο Hans Liebherr αποφάσισε να εισέλθει στον κόσμο της ψύξης και της κατάψυξης. Όχι με τη λήψη του εργοστασίου σε πτώχευση όμως. Δημιούργησε τη δική του μονάδα παραγωγής στη μικρή πόλη Ochsenhausen στη νότια Γερμανία.

Ήταν η εποχή του μεταπολεμικού «γερμανικού οικονομικού θαύματος». Μόνο το 10% των γερμανικών νοικοκυριών κατείχε ένα ηλεκτρικό ψυγείο. Και τα δύο αυτά γεγονότα ήταν απίθανο να έχουν περάσει απαρατήρητα από τον Hans Liebherr, τα προϊόντα του οποίου κτίζουν κυριολεκτικά το μέλλον της Γερμανίας. Αυτό ήταν το τέλειο περιβάλλον για ένα νέο τομέα: Ανάπτυξη, κατασκευή και συνεχώς βελτίωση των ποιοτικών συσκευών. Η απόφασή του αποδείχθηκε σίγουρα σοφή. Η Liebherr μπορεί τώρα να κοιτάξει πίσω σε πάνω από 60 χρόνια επιτυχίας.

Σήμερα, το τμήμα οικιακών συσκευών διαθέτει τέσσερις παραγωγικούς χώρους που παράγουν υψηλής ποιότητας ψυγεία και καταψύκτες, καταψύκτες ντουλάπες, ντουλάπια κρασιών και εργαστηριακές συσκευές. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό στο Ochsenhausen της Γερμανίας, τα ψυγεία Liebherr κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα

Ochsenhausen, Γερμανία

Lienz, Αυστρία

Marica, Βουλγαρία

Kluang, Μαλαισία

επισκευές ψυγείων Liebherr ,προβλήματα βλάβες

Έχετε ξοδέψει πιθανώς αρκετά χρήματα για την αγορά του  ψυγείου Liebherr και αναμένετε ότι θα λειτουργήσει για σας κάθε μέρα και μέρα για χρόνια. Μετά

τεχνικός ψυγείων liebherrr

τεχνικός ψυγείων liebherrr

από όλα, είναι ένα εμπορικό σήμα γνωστό για τις μακράς διαρκείας, υψηλής ποιότητας συσκευές με εξαιρετική τεχνολογία. Τι κάνετε λοιπόν όταν το ψυγείο σας Liebherr ξαφνικά δεν είναι τόσο αποτελεσματικό ή λειτουργικό; Τηλεφωνείτε στην COOLSERVICE, την αξιόπιστη εταιρεία επισκευής ψυγείων της Liebherr. Κατανοούμε την καινοτόμο τεχνολογία της Liebherr και ως έμπειροι τεχνικοί επισκευής ψυγείων της Liebherr, έχουμε επισκευάσει σχεδόν κάθε πιθανό πρόβλημα. Είτε μας βρήκατε αναζητώντας “επισκευή συσκευών ψυγείων Liebherr “, στο google ή σε άλλη μηχανή αναζήτησης, είτε έχουμε αναφερθεί από έναν φίλο ή ένα ευχαριστημένο πελάτη, είμαστε στην  στην θέση να σας βοηθήσουμε στο πρόβλημα σας. Η αποστολή μας είναι πάντα να επαναφέρουμε το ψυγείο σας στην εξαιρετική λειτουργία του, κρατώντας σας ευτυχισμένους και ικανοποιημένους.

Οικιακές συσκευές Liebherr

Η Liebherr είναι μια μεγάλη γερμανική εταιρεία, γνωστή για τις τεράστιες κατασκευαστικές της δραστηριότητες για κατασκευαστικά μηχανήματα, συστήματα αυτοματισμού, συστήματα αεροδιαστημικής και μεταφοράς και συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Με όλη την τεχνογνωσία , μπορείτε να δείτε γιατί η Liebherr έχει κερδίσει τη φήμη της για την εξαιρετική ποιότητα της. Στην πραγματικότητα, οι συσκευές Liebherr θεωρούνται σε όλο τον κόσμο ως όμορφα σχεδιασμένες, καινοτόμες και μία από τις πιο ενεργειακά αποδοτικές μάρκες γύρω. Συγκρίνονται ευνοϊκά με όλα τα κορυφαία brands του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Suz-Zero και Gaggenau. Τα εντοιχιζόμενα ψυγεία της εταιρείας και οι στήλες είναι μερικά τοπικά αγαπημένα λόγω της ευελιξίας, της ομορφιάς και της καταλληλότητάς τους για σχέδια κουζίνας. Ως εξειδικευμένη υπηρεσία επισκευής ψυγείων της Liebherr, βλέπουμε πολλά ψυγεία Liebherr και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να επισκευάσουμε σωστά το ψυγείο σας.

Επισκευή ψυγείων Liebherr

Τα τυπικά προβλήματα Liebherr διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και την ηλικία της συσκευής. Συχνά, ακούμε από τους πελάτες ότι το ψυγείο τους δεν τιθετε σε λειτουργία. Επίσης, μερικές φορές ακούμε ότι το ψυγείο τους δεν ψύχει αρκετά σταθερά, ή το ψυγείο δεν είναι αρκετά κρύο για να ξεκινήσει. Αυτά είναι κοινά προβλήματα με όλα τα ψυγεία και συχνά αντιμετωπίζονται εύκολα. Ακολουθούν μερικά ακόμη θέματα που είναι πιο κοινά για τα ψυγεία της Liebherr:

Πάγος σχηματίζεται στο πίσω μέρος του εσωτερικού τοίχου του ψυγείου.

Αυτό είναι ένα αρκετά κοινό ζήτημα με τα ψυγεία Liebherr, αλλά δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα. Προκαλείται από τη συμπύκνωση κοντά στον εξατμιστή. Αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα με όλα τα ψυγεία.Tηλεφωνήστε τις επισκευές ψυγείων liebherr της coolservic

Η παγομηχανή δεν λειτουργεί.

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο συχνά αναφερόμενα προβλήματα με ορισμένα ψυγεία-καταψύκτες της Liebherr. Μερικές φορές, στον πάγο υπάρχει μια μπλε ουσία. μερικές φορές το νερό διοχετεύεται στον κάδο και παγώνει. Άλλες φορές, ο πάγος δεν παράγεται καθόλου από το ψυγείο. Γενικά, ο πάγος με μπλε χρώματα προκαλείται από τη διάβρωση του χαλκού στη γραμμή παροχής νερού πάγου. Όταν το νερό διοχετεύεται στον κάδο πάγου, το πρόβλημα μπορεί μερικές φορές να οφείλεται σε ελαττωματικό ή κολλημένο ανεμιστήρα κυκλοφορίας ή κακή βαλβίδα πλήρωσης νερού. Όταν δεν παρήχθη καθόλου πάγος, ο ένοχος θα μπορούσε να είναι ένας χαλασμένος πίνακας κυκλωμάτος(κεντρική πλακέτα). Τα ψυγεία Liebherr και οι τεχνικοί επισκευής συσκευών βλέπουν αυτό το πρόβλημα συχνότερα με ψυγεία πρώτης γενιάς 36 ιντσών. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συσκευή παρασκευής πάγου της Liebherr, καλέστε μας και θα το λύσουμε.

Ο καταψύκτης παγώνει πάρα πολυ

Μερικές φορές, αυτό είναι ένα προσωρινό ζήτημα που επιλύεται καθώς ο συμπιεστής κλείνει και το ψυγείο-καταψύκτη εισέρχεται σε σύντομη λειτουργία απόψυξης. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί γρήγορα, ενδέχεται να υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα επιδιόρθωσης της συσκευής ψυγείων Liebherr, οπότε τηλεφωνήστε μας.

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας για επισκευή ψυγείων LIEBHERR.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων LIEBHERR.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ , LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ LIEBHERR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Liebherr γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Liebherr και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.