επισκευές ψυγείων Gibson

Επισκευές ψυγείων Gibson

Με την υπογραφή της Gibson μαζί με την εταιρεία Frigidaire, κατασκευάζονται μοναδικές συσκευές εξαιρετικής ποιότητας. Τα ψυγεία Gibson διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους και τη λειτουργικότητα τους.

Οι επισκευές ψυγείων Gibson από την ομάδα της Cool Service εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία τους και την μακρόχρονη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας εσάς και της οικογένειάς σας. Το service ψυγείων Gibson θα σας χαρίσει τουλάχιστον ακόμη 2 χρόνια καλής λειτουργίας του ψυγείου σας.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Gibson γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Gibson και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.