Επισκευές ψυγείων Magic Chef

Service ψυγείων Magic Chef

Τα ψυγεία Magic Chef είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους. Η Magic Chef θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της Magic Chef συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.

magic chef ψυγειο

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία Magic Chef που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων Magic Chef και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων Magic Chef, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων Magic Chef;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Magic Chef;

Τα ψυγεία Magic Chef είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη.
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MAGIC CHEF

Ο Γερμανός μετανάστης John Ringen ξεκίνησε ένα μικροπωλητήριο στη δεκαετία του 1850 στο St. Louis, Missouri. Ήταν πολύ επιτυχής η προσπάθεια του και συνεργάστηκε με τον George Kahle το 1870.Το 1881, ο Kahle έπεισε τους αδελφούς Louis και Charles Stockstrom να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρία ψησίματος και οι τέσσερις συγγενείς δημιούργησαν δύο εταιρείες που ονομάζονται “Ringen Stove Company” και “Quick Meal Stove Company”.

Αυτές οι εταιρείες ήταν πολύ επιτυχημένες και τελικά συγχωνεύθηκαν με οκτώ άλλες εταιρείες σόμπα και σχημάτισαν την American Stove Company. Ορισμένες από τις καινοτομίες της American Stove Company ήταν η πρώτη συσκευή για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του φούρνου το 1914 και η εισαγωγή του ονόματος Magic Chef το 1929. Το εμπορικό σήμα αυτό ήταν τόσο επιτυχημένο που η American Stove Company μετονομάστηκε σε Magic Chef, Inc. το 1951 .

Η Magic Chef συγχωνεύθηκε με την Food Giant Markets της Καλιφόρνιας το 1957 και πωλήθηκε στα προϊόντα της Dixie το 1958. Η Maytag αγόρασε την εταιρεία το 1986 και εξαγόρασε η ίδια η Whirlpool το 2006. Σήμερα, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως φούρνοι μικροκυμάτων, ψυγεία, καταψύκτες , παγομηχανές και μικρές συσκευές κουζίνας διατίθενται στο εμπόριο με το σήμα Magic Chef.

ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ MAGIC CHEF ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ

Η MAGIC CHEF κατασκευάζει ψυγεία σε διάφορα μεγέθη. Τα ψυγεία Magic Chef συμπιέζουν τον ζεστό αέρα και τα στέλνουν μέσω του θαλάμου ψυγείου με τη βοήθεια ενός μικρού ανεμιστήρα στο πίσω μέρος της κατάψυξης. Τα ψυγεία Magic Chef λειτουργούν αρκετά ήσυχα, αλλά μερικές φορές μπορεί να ακούσετε δυνατά θόρυβο που προέρχεται από το ψυγείο. Αυτό δεν υποδεικνύει πάντοτε κάποιο πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να ξέρετε τι υποδηλώνει πρόβλημα με τη μονάδα σας και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα για να αποφύγετε τη ζημιά στη συσκευή σας.

Ήχοι σας σπάσιμο κρακ

Μπορεί να ακούσετε τους ήχους πυρόλυσης που προέρχονται από τον συμπιεστή καθώς ανάβει. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο του Magic Chef, μια φυσική επέκταση του μετάλλου γύρω από τον συμπιεστή συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου, καθώς η μονάδα θερμαίνεται και ψύχεται. Αυτό συμβαίνει συχνότερα όταν το ψυγείο είναι καινούργιο. Ο ήχος που αναβοσβήνει θα σταματήσει καθώς η μονάδα παλιώνει.

Ακούγεται ήχος

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψύξης, ο συμπυκνωτής αφαιρεί τη θερμότητα από το εσωτερικό του ψυγείου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας δημιουργείτε μεγάλη ποσότητα νερού. Μια αποστράγγιση στο ψυγείο συλλέγει αυτό το νερό, αποτρέποντας διαρροές. Κατά την αποστράγγιση του νερού, μπορεί να υπάρχουν δυνατοί ήχοι που προέρχονται από το ψυγείο. Αυτό είναι φυσιολογικό.

Δονήσεις

Οι κραδασμοί δεν αποτελούν φυσιολογικό μέρος της λειτουργίας. Πρώτον, το ψυγείο πρέπει να τοποθετηθεί σε μια επίπεδη επιφάνεια. Εάν η επιφάνεια δεν είναι επίπεδη, μπορείτε να ρυθμίσετε τα πόδια του ψυγείου. Τα μικρότερα ψυγεία Magic Chef έχουν πόδια που ξεβιδώνουν με το χέρι. Περιστρέφοντας αριστερόστροφα ανεβαίνει το πόδι και γυρνώντας δεξιόστροφα χαμηλώνει το πόδι. Τα μεγαλύτερα ψυγεία απαιτούν ένα κατσαβίδι για να γυρίσουν το πόδι. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το ψυγείο βρίσκεται σε ισχυρή επιφάνεια που δεν θα δονείται κατά την κανονική λειτουργία.

Ελαττωματικός ανεμιστήρας

Στο πίσω μέρος της κατάψυξης υπάρχει ένας ανεμιστήρας που κυκλοφορεί τον αέρα σε όλη τη μονάδα καταψύκτη. Παρόλο που είναι σαν κατασκευή είναι ειναι αντοχής στον χρόνο, ο ανεμιστήρας μπορεί να αρχίσει να χτυπάει ή να κάνει θόρυβο όταν είναι ελαττωματικός. Ένας νέος ανεμιστήρας θα σταματήσει συχνά αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί δυνατός θόρυβος κινητήρα.Η coolservice επισκευάζει τα ψυγεία MAGIC CHEF με υπευθυνότητα.

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας για επισκευή ψυγείων MAGIC CHEF.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων MAGIC CHEF.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ , MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ MAGIC CHEF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Magic Chef γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Magic Chef και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.