επισκευές ψυγείων Neff

Επισκευές ψυγείων Neff

Τα ψυγεία Neff είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους. Η Neff θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της Neff συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.

neff ψυγειο

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία Neff που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων Neff και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων Neff, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων Neff;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Neff;

Τα ψυγεία Neff είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη..
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.

Neff Ψυγείο Ψυγείο Επισκευή

Ψάχνετε για έναν τεχνικό επισκευής ψυγείων Neff;

Ο καταψύκτης ψυγείου είναι μια από τις σημαντικότερες συσκευές στην κουζίνα σας και όταν αποτύχει να κάνει τη δουλειά του μπορείτε να μείνει με ατελείωτα προβλήματα. Είναι απαραίτητο να φροντίσετε για τον καταψύκτη ψυγείου Neff  έτσι ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν. Το δίκτυο επισκευών μας προσφέρει μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Το μόνο που απαιτείται είναι να μας τηλεφωνήσετε και ένας από τους τεχνικούς μας θα είναι μαζί σας σε μια ημερομηνία της επιλογής σας.

Η εγγύηση COOL SERVICE σας επιτρέπει επίσης να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες μας θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματα του καταψύκτη και ψυγείου Neff.

Γιατί να επιλέξετε δίκτυο επισκευής της cool service;

Τα ψυγεία και ψύκτες  neff κάθε μέρα δουλεύουν υπό πίεση και ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά η εξεύρεση της σωστής εταιρείας να βγει και να καθορίσει κάποιος μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο. Στην cool service  προσφέρουμε τη γρήγορη και οικονομικά αποδοτική υπηρεσία που χρειάζεστε όταν ο καταψύκτης ψυγείου Neff δεν λειτουργεί.Οι εξειδικευμένοι και αξιόπιστοι τεχνικοί μας είναι γνωστοί για την παροχή υψηλής ποιότητας και μακροχρόνιων επισκευών όλο το χρόνο.Εξασφαλίζουμε ότι έχετε πάντα αίσθημα ικανοποίησης και φροντίδας.Επιλέξετε την cool service σήμερα.

ΣΥΧΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ NEFF ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ

Η ψύξη στο ψυγείο neff διαφέρει πολύ από την καθορισμένη τιμή.Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι επαρκής η απενεργοποίηση της συσκευής για 5 λεπτά. Αν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, περιμένετε μερικές ώρες και ελέγξτε αν η θερμοκρασία έχει πλησιάσει την καθορισμένη τιμή. Εάν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, ελέγξτε ξανά τη θερμοκρασία την επόμενη μέρα.

Δεν ανάβει η οθόνη του ψυγείου neff .Το βύσμα της συσκευής δεν βρίσκεται στην πρίζα. Ελέγξτε εάν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη, η ασφάλεια πρέπει να ανάβει.

E εμφανίζεται στον πίνακα απεικόνισης του ψυγείου neff .Η ηλεκτρονική μονάδα είναι ελαττωματική.Καλέστε την COOLSERVICE. για να κανονίσετε μια επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας. Προσφέρουμε επισκευές ψυγείων Neff .

Ακούγεται προειδοποιητικό σήμα από το ψυγείο neff και η ένδειξη θερμοκρασίας στο χώρο κατάψυξης αναβοσβήνει.Ο χώρος κατάψυξης είναι πολύ ζεστός! Τα κατεψυγμένα τρόφιμα διατρέχουν κίνδυνο! Τα ανοίγματα αερισμού έχουν καλυφθεί. Η πόρτα του καταψύκτη είναι ανοιχτή. Πάρα πολύ φαγητό τοποθετήθηκε στο διαμέρισμα καταψύκτη ταυτόχρονα.Πιέστε το πλήκτρο συναγερμού για να απενεργοποιήσετε το προειδοποιητικό σήμα και την ένδειξη που αναβοσβήνει Η πιο θερμή θερμοκρασία που έχει φτάσει στην κατάψυξη εμφανίζεται στην οθόνη θερμοκρασίας του καταψύκτη για 10 δευτερόλεπτα.

Το εσωτερικό φως στο NEFF  δεν λειτουργεί.Ο διακόπτης φωτισμού του χώρου κατάψυξης ή του ψυγείου είναι κολλημένος. Το φως είναι ελαττωματικό.Ελέγξτε αν ο διακόπτης φωτός μπορεί να κινηθεί.

Η συσκευή neff έχει ανεπαίσθητη ψυκτική ικανότητα. Το εσωτερικό φως δεν λειτουργεί. .Διακοπή ρεύματος; η ασφάλεια έχει απενεργοποιηθεί. το φις δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.Ελέγξτε εάν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη, η ασφάλεια πρέπει να ανάβει.

Η ψυκτική μονάδα NEFF ενεργοποιείται πιο συχνά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Η πόρτα του μηχανήματος ανοίγει συχνά. Μεγάλες ποσότητες νωπών τροφίμων καταψύχονται. Τα ανοίγματα αερισμού έχουν καλυφθεί.Μην ανοίγετε άσκοπα την πόρτα.

Η θερμοκρασία στο ψυγείο NEFF ή στην κατάψυξη είναι πολύ κρύα,παγωμένη.Η θερμοκρασία έχει ρυθμιστεί πολύ χαμηλά.Επιλέξτε μια θερμότερη θερμοκρασία (βλ. Ρύθμιση της θερμοκρασίας) Λύστε τα κατεψυγμένα τρόφιμα με ένα αμβλύ αντικείμενο Μην χρησιμοποιείτε μαχαίρι ή αιχμηρό αντικείμενο.

Παρά την παρατεταμένη διάρκεια λειτουργίας, δεν διανέμονται παγάκια.Ο διακόπτης είναι απενεργοποιημένος. Η παροχή νερού διακόπτεται. Η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή. Η συσκευή παραγωγής αποσυνδέεται. Ο διανομέας πάγου και νερού είναι απενεργοποιημένος. Το IWD off “ανάβει στον πίνακα οθόνης.Ενεργοποιήστε τη βρύση. Ενημερώστε τον υδραυλικό. Ανοίξτε ξανά τη συσκευή παρασκευής πάγου (ανατρέξτε στην ενότητα Αποσύνδεση δοχείου νερού και πάγου, παγομηχανή). Ανοίξτε ξανά το δοχείο πάγου και νερού (βλέπε Αποσύνδεση του διανομέα πάγου και νερού)

Ο διανομέας νερού του ψυγείου NEFF δεν λειτουργεί.Ο διακόπτης είναι απενεργοποιημένος. Η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή.Ανοίχτε τη βρύση. Ενημερώστε τον υδραυλικό.

Διοργανώστε μια επίσκεψη από έναν μηχανικό της συσκευής

Εάν χρειάζεστε έναν τεχνικό για ψυγεία NEFF για να επισκεφθεί το σπίτι σας, υπάρχει βοήθεια στη διάθεσή σας από την cool service.

Προειδοποίηση! Για να αποφύγετε τραυματισμούς ή θάνατο, αποσυνδέετε πάντα τη συσκευή ή αποσυνδέετε την παροχή ρεύματος πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε επισκευή. Απενεργοποιείτε πάντα το αέριο στην πηγή πριν επισκευάσετε οποιαδήποτε συσκευή αερίου. Να φοράτε πάντα γυαλιά ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία.

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας για επισκευή ψυγείων NEFF.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων NEFF.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ , NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ NEFF, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Neff γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Neff και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.