Επισκευές ψυγείων Candy

Επισκευές ψυγείων Candy

Τα ψυγεία Candy είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους. Η Candy θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της Candy συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.

candy ψυγειο

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία Candy που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων Candy και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων Candy, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων Candy;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Candy;

Τα ψυγεία Candy είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη.
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.

επισκευές ψυγείων candy

επισκευές ψυγείων candy

Cool service επισκευές ψυγείων candy .Η Candy έχει σχεδιάσει μια σειρά καταψυκτών και ψυγείων με πρακτικότητα και στυλ στο μυαλό. Τα νέα μοντέλα εξασφαλίζουν τη βέλτιστη διατήρηση των τροφίμων – και υπάρχει μεγάλη ευελιξία για την αποθήκευση με ειδικά συρτάρια για να κρατήσετε φρούτα και λαχανικά οργανωμένα.

Οι αναστρέψιμες πόρτες είναι εγγυημένες ότι ταιριάζουν με τη διάταξη της κουζίνας σας, και με μια ενεργειακή βαθμολογία A + και μια επιλογή γρήγορης κατάψυξης,για όλα αυτά είναι μια τέλεια συσκευή. Ή μήπως όχι? Δυστυχώς, ακόμη και με τις τελευταίες τεχνολογικές  εξελίξεις στον τομέα της ψύξης αυτό μπορεί να συμβεί! Κοιτάξτε μια σειρά από προβλήματα κατάψυξης ψυγείων Candy

Πιθανά σενάρια βλάβης σε ψυγείο CANDY

Τα προβλήματα κατάψυξης ψυγείων Candy μπορεί να περιλαμβάνουν:

Ο καταψύκτης ψυγείων Candy δεν λειτουργεί

Υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι που πρέπει να γίνουν έτσι είναι σκόπιμο να καλέσετε έναν εξειδικευμένο μηχανικό όπως αυτοί της COOL SERVICE για να τα κάνετε ένα σωστό service στο ψυγείο σας. Η παροχή ρεύματος θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα εδώ, παράλληλα με τις ελαττωματικές πρίζες, τις ασφάλειες, το ηλεκτρικό καλώδιο και την καλωδίωση ή κάποιο πρόβλημα με τον αυτόματο διακόπτη.

Τα φθαρμένα λάστιχα της πόρτας  και τα παρεμβύσματα θα εμποδίσουν τη λειτουργία της συσκευής. Ένας ελαττωματικός θερμοστάτης μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του ψυγείου Candy. Μέσα στο θάλαμο κατάψυξης, ο ανεμιστήρας μπορεί να έχει μπλοκαριστεί.

Ο χρονοδιακόπτης απόψυξης μπορεί επίσης να προκαλέσει δυσκολίες – εάν ο κινητήρας του συμπιεστή δεν έχει ρυθμιστεί να ξεκινήσει εντός μιας ώρας μετά από την αυτόματη απόψυξη τότε ο χρονοδιακόπτης μπορεί να χρειαστεί επισκευή ή αντικατάσταση.

Ο καταψύκτης ψυγείου Candy δεν είναι παγωμένος δεν ψύχει

Μια κατάψυξη που δεν λειτουργεί με τη σωστή θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσει πιθανούς κινδύνους για την υγεία καθώς οι τροφές είναι αρκετά ζεστές ώστε να επιτρέπουν την ανάπτυξη βακτηριδίων. Η ιδανική θερμοκρασία για την κατάψυξη είναι – 18 βαθμοί Κελσίου. Ένα θερμόμετρο κατάψυξης θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τη συνεχιζόμενη θερμοκρασία.

Εάν τα πηνία συμπυκνωτή είναι βρώμικα, δεν θα είναι σε θέση να διαχέουν τη θερμότητα μειώνοντας αποτελεσματικά την ικανότητα ψύξης. Άλλοι λόγοι για την έλλειψη κατάψυξης θα μπορούσαν να σχετίζονται με τη μη λειτουργία του κινητήρα του ανεμιστήρα εξατμιστή ή το ρελέ εκκίνησης, το οποίο δίνει δύναμη στον συμπιεστή και δυσλειτουργεί.

Ο καταψύκτης ψυγείων Candy είναι πολύ κρύος(παγωμένος παρα πολύ)

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο θερμαντήρας ξεπαγώματος δεν λειτουργεί σωστά. Ο καταψύκτης πρέπει να είναι αρκετά κρύος για να παγώσει το φαγητό

τεχνικός ψυγείων candy

τεχνικός ψυγείων candy

σας – πάρα πολύ κρύο και υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας πάγου. Εάν το ψυγείο αισθάνεται ζεστό και ο καταψύκτης πολύ κρύος, αυτό το στοιχείο είναι πιθανώς ο ένοχος.

Άλλες αιτίες μπορεί να είναι ένας ελαττωματικός κινητήρας ανεμιστήρα εξατμιστή ή κάποιο πρόβλημα με το συγκρότημα ελέγχου αποσβεστήρα. Όλες αυτές οι επισκευές κατάψυξης ψυγείων Candy μπορούν να πραγματοποιηθούν γρήγορα από εκπαιδευμένο τεχνικό επισκευής συσκευών.

Η τρύπα αποστράγγισης ψυγείου ψυγείου μπλοκαριστεί

Εάν η τρύπα αποστράγγισης του ψυγείου έχει μπλοκαριστεί, αυτό μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα στη συσκευή σας. Η οπή αποστράγγισης λειτουργεί ως έξοδος για την αλίευση της υγρασίας και χωρίς αυτή την έξοδο, η περίσσεια νερού θα συγκεντρωθεί στο κατώτατο ράφι – ενδεχομένως να αναπτυχθεί το καλούπι και να καταστραφεί η αποθηκευμένη τροφή.

Η περίσσεια νερού θα πρέπει να αφαιρεθεί προτού καθαριστεί και καθαριστεί η οπή αποστράγγισης. Εάν ο καταψύκτης συνεχίζει να συλλέγει νερό μπορεί να χρειαστείτε έναν έμπειρο μηχανικό για να διαγνώσετε και να διορθώσετε τυχόν σοβαρότερα προβλήματα.

Ψυγείο Candy ψυγείο LED αναβοσβήνει

Τα φώτα που αναβοσβήνουν συνήθως σημαίνουν ότι απαιτείται επίσκεψη από έναν τεχνικό  γία σέρβις. Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκληθεί από χαλαρή σύνδεση ή πρόβλημα με την τροφοδοσία της συσκευής. Η πρίζα θα πρέπει επίσης να ελεγχθεί για τη σωστή τάση. Ο επιλογέας κατάψυξης θα χρειαστεί να επαναφερθεί μετά την επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων.

Οι τεχνικοί της COOLSERVICE  είναι σε θέση να εκτελούν εργασίες σε ολόκληρο το φάσμα των καταψυκτών και ψυγείων της Candy. Θα έχετε πλήρη εξυπηρέτηση και γρήγορη ανταπόκριση στο αίτημά σας για επαγγελματική βοήθεια.

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας για επισκευή ψυγείων CANDY.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων CANDY.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ , CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ CANDY, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Candy γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Candy και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.