Επισκευές ψυγείων Kelvinator

Επισκευές ψυγείων Kelvinator

Τα ψυγεία Kelvinator είναι παγκοσμίως γνωστά για την αξιοπιστία τους, την υψηλή ποιότητα και το κομψό design τους. Η Kelvinator θεωρείται η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών και όχι άδικα, αφού η λειτουργικότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα είναι συνώνυμα όλων των συσκευών της. Τα ψυγεία της Kelvinator συνοδεύονται από διετή εγγύηση και συνήθως δεν παρουσιάζουν καμία βλάβη, πριν παρέλθουν αρκετά χρόνια αδιάκοπης χρήσης.

kelvinator ψυγειο

Εφόσον, όμως, παρουσιαστεί κάποια βλάβη, η επιδιόρθωσή της είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός καινούριου ψυγείου. Ειδικά όταν μιλάμε για ψυγεία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χρηστικότητα για πολλά χρόνια, όπως είναι τα ψυγεία Kelvinator που αποτελούν επένδυση για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, τότε η επισκευή τους είναι η αποδοτικότερη και πιο προσιτή λύση. Οι τεχνικοί της Cool Service είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ψυγείων Kelvinator και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, για να αποκαταστήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Επιπλέον, είναι δίπλα σας, για να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του ψυγείου σας για πολλά χρόνια μέσω του τακτικού service ψυγείων Kelvinator, το οποίο επιμηκύνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής τους.

 

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές ψυγείων Kelvinator;

 • άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας
 • ραντεβού 6 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Αττική
 • διάγνωση και έγκαιρη αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
 • ιδιαίτερα οικονομικές τιμές
 • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και service ψυγείων

 

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα ψυγεία Kelvinator;

Τα ψυγεία Kelvinator είναι συσκευές που γενικά δεν παρουσιάζουν βλάβες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται στο ψυγείο, την τακτική συντήρησή του και το μοντέλο. Οι τεχνικοί της Cool Service διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τη βλάβη και να προβούν στην αποκατάστασή της. Οι πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι εξής:

 • Πρόβλημα στο θερμοστάτη, με αποτέλεσμα το ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία και να χαλούν τα τρόφιμα.
 • Διαρροή νερού κάτω από το ψυγείο, επειδή έσπασε το σωληνάκι ή έφραξε η αποχέτευση.
 • Βλάβη στην παγομηχανή.
 • Έντονος θόρυβος που οφείλεται σε βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα.
 • Υγρασία στα εσωτερικά τοιχώματα του ψυγείου ή πάγος στην κατάψυξη.
 • Πτώση της πόρτας λόγω βάρους, με αποτέλεσμα να μην κλείνει σωστά και να χάνεται η ψύξη.
 • Άσχημη οσμή στα παγάκια και στο νερό λόγω παλιού φίλτρου νερού που δεν έχει αντικατασταθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κλείσουμε αμέσως ένα ραντεβού στο χώρο σας και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη μας, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί σας έχουν προτείνει να αγοράσετε καινούριο ψυγείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας έχουν τα μέσα να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο βαριές βλάβες.

Η ιστορία της Kelvinator

Η εταιρεία Kelvinator Corporation, πρωτοπόρος στην αυτόματη τεχνολογία ψύξης, έχει τις ρίζες της sτο 1914. Στο Ντιτρόιτ, ο εφευρέτης Nathaniel B. Wales έριξε στους επιχειρηματίες την ιδέα του για μια αυτόματη μηχανή ψύξης για το σπίτι. Μέσα σε δύο χρόνια τους παρουσίασε το πρώτο λειτουργικό μοντέλο και η Electro-Automatic Refrigeration Company ιδρύθηκε το 1916. Μόλις δύο μήνες αργότερα η εταιρεία μετονομάστηκε σε Kelvinator Corporation προς τιμή του Λόρδου Kelvin, του βρετανικού φυσικού που ανακάλυψε απόλυτο μηδέν και καθιέρωσε την κλίμακα θερμοκρασίας Kelvin.

Η παραγωγή άρχισε με την εγκατάσταση ξεχωριστών μονάδων ψύξης προσθέτοντας  επίσης μια ογκώδη μονάδα συμπυκνωτή που συνήθως φυλάσσεται σε ένα υπόγειο ή ένα δωμάτιο ξεχωριστά από το ψυγείο. Στη συνέχεια, το 1918, η εταιρεία άρχισε να αγοράζει κουτιά πάγου από πορσελάνη από την εταιρεία Grand Rapids Refrigeration Company. Το 1925, η Kelvinator Corporation παρήγαγε το πρώτο αυτόνομο ψυγείο οικιακής χρήσης. Η ταχεία αύξηση της παραγωγής και των πωλήσεων ενθάρρυνε την εταιρεία να εξαγοράσει το Grand Rapids Refrigeration Company το 1926, μετονομάζοντάς την την επιχείρηση Kelvinator-Leonard Refrigerator. Ο Charles Leonard ήταν ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Grand Rapids. Διατήρησαν τη γραμμή Leonard, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας και κομψά ψυγεία, τα οποία φιλοξένησαν την τυπική γραμμή Kelvinator. Η εταιρεία δημιούργησε επίσης το πρώτο ψυγείο οικιακής χρήσης με δύο πόρτες παγκοσμίως το 1934.

Το 1937, η συγχώνευση της Kelvinator Corporation με την Nash Motor Company. Η Nash Motors ήθελε την εμπειρία του προέδρου της Kelvinator, Τζορτζ Μ. Μασόν, μηχανικού παραγωγής που εργάστηκε για πολυάριθμες εταιρείες αυτοκινήτων πριν έρθει στην Kelvinator. Προήχθη στην Kelvinator από το 1928-36, στη συνέχεια υπηρέτησε ως πρόεδρος της νέας εταιρείας, Nash-Kelvinator, από το 1936-54. Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία λειτουργούσε με το να φτιάχνει αεροναυτικά τμήματα. Αργότερα στον πόλεμο, η Nash-Kelvinator παρήγαγε πάνω από τα μισά από τα ελικόπτερα Sikorsky R-6, το πρώτο στρατιωτικό ελικόπτερο που χρησιμοποιήθηκε σε πόλεμο. Η κανονική παραγωγή ψυγείων συνεχίστηκε μετά το τέλος του πολέμου και η εταιρεία επεκτάθηκε το 1952 για να κατασκευάσει άλλες οικιακές συσκευές, όπως σειρές, πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Το 1954, η Nash-Kelvinator Corporation ήταν μέρος της μεγαλύτερης εταιρικής συγχώνευσης μέχρι σήμερα, όταν οι Nash και Hudson Motors εδραιώθηκαν στην American Motors Corporation. Η παραγωγή συνεχίστηκε στην American Motors μέχρι το 1968, όταν τα δικαιώματα για το σήμα Kelvinator πωλήθηκαν στην White Consolidated Industries, η οποία στη συνέχεια εξαγοράστηκε από την A.B. Electrolux το 1986, σηματοδοτώντας το τελικό πέρασμα της μάρκας Kelvinator. Η μάρκα εξακολουθεί να κυκλοφορεί στην αγορά, αν και κυρίως στις χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κληρονομιά Kelvinator δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς από την αμερικανική βιομηχανία: το 1999, το 70% όλων των καταψυκτών που παράγονται στις Η.Π.Α. εξακολουθούν να κατασκευάζονται σε εργοστάσια της πρώην Kelvinator που ανήκουν στην Electrolux International.

Πώς μπορούμε να διορθώσουμε όλα τα προβλήματά σας στο ψυγείο Kelvinator;

Εάν το ψυγείο σας Kelvinator δημιουργεί κάποιο από τα προαναφερθέντα ή άλλα προβλήματα, απλά μας τηλεφωνήστε ή επικοινωνήστε μαζί μας. Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα προγραμματίσει μια επίσκεψη την ίδια μέρα μαζί σας.Ο τεχνικός μας θα διαγνώσει το πρόβλημα και θα επιτελέσει επιτόπου τις επισκευές στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα για να εξασφαλίσει την ελάχιστη σπατάλη των αγαθών και του χρόνου σας.

Είμαστε έμπειροι τεχνικοί και μπορείτε να στηριχτείτε  σε εμάς αν το ψυγείο Kelvinator χαλάσει! Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και εταιρεία συντήρησης και επισκευής ψυγείων της Kelvinator που παρέχει άμεση και αποτελεσματική υπηρεσία ακόμα και της ίδιας ημέρας εφόσον είναι δυνατό έτσι ώστε να λειτουργήσει ομαλά το ψυγείο σας το συντομότερο δυνατό.

Kelvinator COOL SERVICE υπηρεσία επισκευής ψυγείων στην ΑΤΤΙΚΗ – Γρήγορη επισκευή ψυγείων

Για να κάνετε επισκευές στο ψυγείο Kelvinator, απαιτεί την επαγγελματική εμπειρία ενός εκπαιδευμένου και πιστοποιημένου τεχνικού που έχει πολυετή εμπειρία. Δεδομένου ότι είμαστε οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία σε επισκευές ψυγείων Kelvinator στην ΑΤΤΙΚΗ, μπορείτε σίγουρα να βασίζεστε στις δυνατότητές μας. Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την υπηρεσία μας το συντομότερο δυνατόν, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις στην ημέρα σας..

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας για επισκευή ψυγείων KELVINATOR.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ψυγείων KELVINATOR.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ , KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ KELVINATOR, ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Kelvinator γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Kelvinator και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.