Επισκευές ψυγείων Kelvinator

Επισκευές ψυγείων Kelvinator

Η Αυστραλιανή εταιρεία Kelvinator φροντίζει πάντα να προσφέρει άριστα προϊόντα στις πιο συμφέρουσες τιμές. Τα ψυγεία της αποτελούν κορυφαία επιλογή σε όλο το κόσμο.

Οι επισκευές ψυγείων Kelvinator γίνονται πάντα αποτελεσματικά και τάχιστα έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση εξυπηρέτησή σας. Η ομάδα της Cool Service φροντίζει με το service ψυγείων Kelvinator να σας παρέχει την συσκευή σας σαν καινούργια εγγυώμενη και το αποτέλεσμα. Έτσι σας προσφέρει εγγύηση 2 ετών από την ημερομηνία επισκευής.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε ψυγεία Kelvinator γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές ψυγείων Kelvinator και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του ψυγείου.