επισκευές κουζινών Bosch

Επισκευή κουζίνας Bosch

Οι κουζίνες Bosch είναι συνώνυμες της άριστης ποιότητας, της υψηλής χρηστικότητας και της ασφαλούς λειτουργίας εδώ και δεκαετίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα για πολλά χρόνια μετά την αγορά τους και τη λήξη της εγγύησης. Τι γίνεται, όμως, όταν προκύψει κάποια βλάβη στην κουζίνα και η εγγύηση δεν σας καλύπτει;

κουζινα bosch

Οι τεχνικοί της Cool Service είναι πλήρως καταρτισμένοι στις επισκευές κουζινών Bosch και διαθέτουν την εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να αποκαταστήσουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Η απρόσκοπτη λειτουργία της κουζίνας και συνεπώς του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας επανέρχεται μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές κουζινών Bosch;

 • εξυπηρέτηση στο χώρο σας σε όλη την Αττική
 • άμεση ανταπόκριση 6 ημέρες την εβδομάδα
 • διάγνωση και έγκαιρη επιδιόρθωση οποιασδήποτε βλάβης
 • προσιτές λύσεις που σας δίνουν μια κουζίνα σαν καινούρια με πολύ χαμηλό κόστος
 • γραπτή 2ετή εγγύηση στην επισκευή και το ανταλλακτικό
 • ολοκληρωμένο έλεγχο καλής λειτουργίας και ασφάλειας
 • τακτικό service κουζινών για επιμήκυνση της διάρκειας ζωής τους

Γιατί συνιστούμε το service κουζινών Bosch;

Η τακτική συντήρηση της κουζίνας είναι κάτι που όλοι οι τεχνικοί της Cool Service συνιστούν και παρέχουν σε πολύ χαμηλές τιμές. Το service κουζινών συνδέεται με αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα:

 • Προλαβαίνει οποιαδήποτε βλάβη σε πρώιμο στάδιο, πριν αυτή γίνει σοβαρή.
 • Εξασφαλίζει την ασφάλεια του χώρου, στον οποίο βρίσκεται η κουζίνα, ώστε να αποφευχθούν τυχόν διαρροές και επικίνδυνες βλάβες στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.
 • Εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της κουζίνας χωρίς διακοπές που στοιχίζουν χρήματα σε μια επιχείρηση.
 • Βελτιώνει την απόδοση της κουζίνας και αυξάνει το προσδόκιμο ζωής της.
 • Είναι πολύ οικονομικότερο σε σχέση με μια δαπανηρή ζημιά και μπορεί να αποσβεσθεί μέσα σε ελάχιστο διάστημα.

Πότε πρέπει να καλέσω τεχνικό για την επισκευή της κουζίνας Bosch;

Η καλή λειτουργία της κουζίνας έχει άμεση σύνδεση όχι μόνο με τη λειτουργικότητα αλλά και με την ασφάλεια του χώρου, στον οποίο βρίσκεται. Κάθε βλάβη θα πρέπει να σας θορυβεί, διότι χωρίς την έγκαιρη επέμβαση μπορεί να γίνει σοβαρότερη ή ακόμα και απειλητική για όποιον τη χρησιμοποιεί. Ο τεχνικός της Cool Service θα έρθει αμέσως στο χώρο σας, ώστε να επιθεωρήσει την κατάσταση της κουζίνας και να προχωρήσει σε επιδιόρθωση, πριν η δυσλειτουργία επεκταθεί. Μη διστάσετε να μας καλέσετε όποτε υποπτεύεστε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στην κουζίνα και ιδιαίτερα στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Ο ανεμιστήρας κάνει έντονο θόρυβο.
 • Η κουζίνα ρίχνει την ασφάλεια, όταν την ανάβετε.
 • Κάποια κεραμική εστία δεν ανάβει ή ανάβει και σβήνει.
 • Ο φούρνος ανεβάζει θερμοκρασία.
 • Η πόρτα δεν κλείνει καλά και υπάρχει απώλεια θερμότητας προς τα έξω.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ορίσουμε αμέσως συνάντηση με τον τεχνικό στο χώρο σας, ώστε οποιαδήποτε βλάβη, ακόμα και η πιο σοβαρή, να επισκευαστεί γρήγορα και έγκαιρα με επαγγελματισμό και αξιοπιστία από το πεπειραμένο προσωπικό μας.

Συνηθισμένα ζητήματα φούρνων BOSCH, εστιών BOSCH και ηλεκτρικών κουζινών BOSCH

Οι τεχνικοί στην Cool service έχουν αντιμνετωπισει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων με τις συσκευές κουζίνας BOSCH. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας είναι πεπειραμένη στο χειρισμό σχεδόν κάθε είδους επισκευής. Κάνουμε την αποστολή μας να εντοπίζουμε γρήγορα το ζήτημα και να παρέχουμε μια αποτελεσματική λύση.

Εάν παρατηρήσετε κάποιο από αυτά τα προβλήματα, φροντίστε να μας καλέσετε:

Η ενδεικτική λυχνία στην κουζίνα BOSCHπαραμένει αναμμένη.

Η πόρτα του φούρνου BOSCH είναι κολλημένη κλειστή.

Ο φούρνος δεν καθαρίζεται αυτόματα όπως πρέπει.

Ο φούρνος BOSCH δεν ψήνει ή το ψήσιμο δεν λειτουργεί.

Ο φούρνος BOSCH δεν θερμαίνεται ή θερμαίνεται ελάχιστα.

Ο φούρνος δεν θα ζεσταθεί.

Επισκευές κουζινών, φούρνων και εστιών BOSCH

Εάν η κουζίνα, ο φούρνος BOSCH  ή η εστία σας έχει χαμηλή απόδοση – ή δεν έχει καθόλου απόδοση – μην χάνετε χρόνο και θέστε τον εαυτό σας σε κίνδυνο προσπαθώντας να το διορθώσετε μόνοι σας. Εάν ζείτε στην περιοχή της Αττικής θα εξοικονομήσετε πολύ άγχος και χρήματα καλώντας τους τοπικούς επαγγελματίες επισκευαστές κουζίνας από την cool service.

Ηλεκτρικές εστίες, επισκευές φούρνων και εστιών BOSCH

Υπάρχουν πολλά συστατικά που εργάζονται μαζί σε έναν ηλεκτρικό φούρνο για να μαγειρέψουν το φαγητό σας και οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να γίνει ελαττωματικό ή να σπάσει ανά πάσα στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι οι γαστρονομικές σας προσπάθειες μπορεί να χαλάσουν από έναν φούρνο που δεν λειτουργεί καλά.

Χρειάζεται ένας καταρτισμένος και έμπειρος τεχνικός όπως αυτός της cool service για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας. Διορθώνουμε όλες τις μεγάλες, δημοφιλείς επωνυμίες μαρκές.

Οι πιο συνηθισμένες επισκευές και αντικαταστάσεις ανταλλακτικών που καλούνται να πραγματοποιήσουν σε ηλεκτρικούς φούρνους BOSCH είναι η αντικατάσταση του στοιχείου, της γυάλινης πόρτας και των σφραγίδων, και η στερέωση ενός ελαττωματικού ανεμιστήρα ή θερμοστάτη.

Οι ηλεκτρικές εστίες συχνά απαιτούν έναν αντικαταστάτη ρυθμιστή ενέργειας, ένα στοιχείο ή έναν νέο διακόπτη για την επιδιόρθωση κοινών προβλημάτων, όπως πλάκες που δεν θα θερμανθούν ή πλάκες που δεν μπορούν να ρυθμιστούν.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, οι ειδικοί μας θα βρουν μια λύση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επισκευή του ηλεκτρικού φούρνου ή / και της εστίας σας είναι πολύ πιο οικονομική από την αγορά ενός νέου.

Συνήθως θα διαπιστώσετε ότι η επισκευή της κουζίνας, του φούρνου ή της εστίας BOSCH είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή από την αντικατάστασή της με καινούργια. Επομένως, όταν χρειάζεστε επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κεραμική  εστία της ηλεκτρικής κουζίνας κουζίνας Bosch είναι μια από τις πιο σημαντικές συσκευές σε οποιαδήποτε κουζίνα, παρέχοντας την ισχυρή πηγή θερμότητας που απαιτείται για τη δημιουργία μιας τεράστιας ποικιλίας νόστιμων πιάτων. Οι ηλεκτρικές εστίες μαγειρέματος είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού, καθώς είναι εύκολο στην εγκατάσταση και προσφέρουν ακριβή και συνεπή έλεγχο θερμοκρασίας για καθημερινό μαγείρεμα. Είτε διαθέτετε ηλεκτρική εστία μαγειρέματος στην κουζίνα σας είτε αυτόνομη ηλεκτρική εστία, αυτός ο σχεδιασμός προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες μαγειρέματος στο σύγχρονο σπίτι. Αλλά όπως και κάθε άλλη συσκευή, οι ηλεκτρικές εστίες μαγειρέματος BOSCH  μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα που χρειάζονται συντήρηση και επισκευή

Οι συσκευές ηλεκτρικής κουζίνας BOSCH πρέπει να λειτουργούν με απόλυτη απόδοση όποτε χρειάζεται.Εχουμε συγκεντρώσει λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα επισκευής ηλεκτρικών εστιών. Ενώ ορισμένα από αυτά τα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν μόνοι σας, για τα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με μια επαγγελματική υπηρεσία επισκευής οικιακών συσκευών.

Η ηλεκτρική εστία δεν ανάβει

Δεν μπορείτε να μαγειρέψετε με μια συσκευή που δεν λειτουργεί και εάν η ηλεκτρική εστία σας δεν θα ενεργοποιηθεί, ενδέχεται να έχετε πολλά προβλήματα.

Ο απλούστερος λόγος για τον οποίο δεν θα ενεργοποιηθεί μια εστία είναι ο πιο προφανής – δεν είναι συνδεδεμένη. Πριν από τη διερεύνηση άλλων προβλημάτων, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αν η μονάδα σας είναι σωστά συνδεδεμένη και ότι η πρίζα της δεν είναι ελαττωματική. Για να ελέγξετε την πρίζα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύμετρο ή να το δοκιμάσετε προσπαθώντας να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μικρή συσκευή όπως σίδερο ή στεγνωτήριο. Εάν αυτές οι δοκιμές αποτύχουν, ίσως θελήσετε να επικοινωνήσετε με έναν ηλεκτρολόγο για να διορθώσετε την πρίζα.

Εάν η πρίζα σας παρέχει ενέργεια, αλλά η εστία εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με τα εσωτερικά στοιχεία της συσκευής. Ακόμη και μικρές δυσλειτουργίες μπορούν να προκαλέσουν αυτό το ζήτημα, καθιστώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται καλύτερα από έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής ηλεκτρικής κουζίνας.Για αυτό καλέστε την επισκευή ηλεκτρικών κουζινών της coolservice

Τα ηλεκτρικά πηνία δεν θερμαίνονται.

Οι παραδοσιακές ηλεκτρικές εστίες μαγειρέματος διαθέτουν ηλεκτρικές εστίες. Όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή, αναμένεται να θερμανθούν τα πηνία για το μαγείρεμα. Εάν η εστία σας λαμβάνει ισχύ, αλλά τα πηνία δεν θερμαίνονται, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα.

Μια κοινή αιτία αυτού του ζητήματος είναι η χαλαρή σύνδεση μεταξύ των σπειρών και της εστίας. Τα πηνία πρέπει να αφαιρεθούν για βαθύ καθαρισμό ηλεκτρικής εστίας και αν δεν τοποθετηθούν ξανά στη θέση τους, δεν θα λάβουν ισχύ.Αυτό χρειάζεται ένα έμπειρο τεχνικό όπως αυτούς της coolservice.

Ενδέχεται επίσης να έχετε πρόβλημα με τον εσωτερικό διακόπτη ανάφλεξης της εστία μαγειρέματος που παρέχει την ενέργεια που απαιτείται για τη θέρμανση των καυστήρων. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο πρόβλημα να επιλύσετε μόνοι σας και είναι έξυπνο να ζητήσετε βοήθεια από έναν επαγγελματία για σέρβις οικιακών  συσκευών

Οι ενδεικτικές λυχνίες δεν ανάβουν

Οι περισσότερες σύγχρονες εστίες μαγειρέματος διαθέτουν διάφορες ενδεικτικές λυχνίες ή ηλεκτρονικές οθόνες που παρέχουν βολικές πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας της μονάδας σας.

Εάν παρατηρήσετε ότι αυτά τα φώτα ή οι οθόνες δεν θα ανάψουν, πιθανότατα έχετε ελαττωματικό διακόπτη ελέγχου. Ο διακόπτης ελέγχου παρέχει ισχύ σε αυτές τις λειτουργίες και, εάν δεν λειτουργεί, δεν θα μπορείτε να δείτε τις οθόνες της εστίας. Και τα δύο αυτά εξαρτήματα μπορούν να αντικατασταθούν και η χρήση ενός έμπειρου τεχνικού επισκευής οικιακών συσκευών συσκευών όπως η coolservice.

Κατεστραμμένα ηλεκτρικά πηνία στην εστία Bosch

Με την πάροδο του χρόνου, οι ηλεκτρικές εστίες σας θα φθαρούν, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε συχνά την εστία σας. Τα κοινά σημάδια βλάβης περιλαμβάνουν κυψέλες, φυσαλίδες ή ρωγμές στα πηνία. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος επισκευής αυτών των πηνίων.

Ο φούρνος της ηλεκτρικής κουζίνας Bosch

Το σύγχρονο σπίτι είναι γεμάτο με μια μεγάλη γκάμα μαγειρικών συσκευών και ενώ οι επιλογές σας είναι πραγματικά απεριόριστες, σχεδόν όλα τα σπίτια διαθέτουν φούρνο. Οι φούρνοι παρέχουν τη δύναμη ψησίματος και ψησίματος που χρειάζεστε για πληθώρα νόστιμων γευμάτων και επιδορπίων, αλλά ο φούρνος σας δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει τις εργασίες μαγειρέματος εάν δεν λειτουργεί σωστά.

Υπάρχουν διάφορα κοινά προβλήματα επισκευής φούρνου που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Αν και μπορεί να θέλετε να τα λύσετε μόνοι σας, για τα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμβουλευτείτε μια επαγγελματική υπηρεσία επισκευής συσκευών. Για να σας βοηθήσουμε να διαγνώσετε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με το φούρνο σας, έχουμε καταρτίσει μια λίστα με κοινά προβλήματα επισκευής φούρνου.

Ο φούρνος Bosch δεν θερμαίνεται

Η κύρια λειτουργία του φούρνου σας είναι να ζεσταίνετε για μαγείρεμα και όποιος φούρνος δεν θερμαίνεται, σαφώς δεν λειτουργεί σωστά. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά μπορεί να προέρχεται από μερικές απλές αιτίες.

Εάν έχετε ηλεκτρικό φούρνο, μπορείτε να ελέγξετε οπτικά τα θερμαντικά στοιχεία για να δείτε αν είναι κόκκινα. Εάν δεν είναι λαμπερό, πρέπει να αντικατασταθούν.

Ο φούρνος της ηλεκτρικής κουζίνας Bosch δεν θερμαίνεται στη σωστή θερμοκρασία

Ένας φούρνος Bosch που δεν θερμαίνει στη σωστή θερμοκρασία θα αυξήσει τους χρόνους μαγειρέματος και θα οδηγήσει σε μαγειρεμένα τρόφιμα. Αυτό το πρόβλημα είναι συνήθως αποτέλεσμα ελαττωματικού αισθητήρα θερμοκρασίας, ο οποίος μπορεί να απαιτεί απλή συντήρηση ή να αντικατασταθεί.

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας βρίσκεται μέσα στο φούρνο για να μετρήσει τη θερμότητα του, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή δεν υπερθερμαίνεται. Πρώτον, πρέπει να ελεγχθεί ο αισθητήρας και να βεβαιωθείτε ότι δεν αγγίζει το τοίχωμα του φούρνου, καθώς αυτό θα επηρεάσει την ικανότητά του να μετρά σωστά τις εσωτερικές θερμοκρασίες. Εάν δεν αγγίζει τον τοίχο, μπορείτε να ελέγξετε τον αισθητήρα με ένα ωμόμετρο για να δείτε εάν λειτουργεί σωστά. Φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τεχνικό φούρνου εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να το κάνετε αυτό.

Μπορεί επίσης να υπάρχει πρόβλημα με τη συνολική βαθμονόμηση θερμοκρασίας του φούρνου σας. Εάν όλα τα θερμαντικά στοιχεία και οι αναφλεκτήρες του φούρνου σας λειτουργούν σωστά και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τον αισθητήρα θερμοκρασίας, μπορεί να χρειαστείτε επαγγελματική εξυπηρέτηση για να λειτουργήστε ξανά τη συσκευή.

Ο φούρνος της ηλεκτρικής κουζίνας BOSCH δεν μαγειρεύει ομοιόμορφα το φαγητό

Οι ηλεκτρικές κουζίνες BOSCH υποτίθεται ότι παρέχουν σταθερή και ομοιόμορφη θερμότητα για το ψήσιμο και ένας φούρνος που δεν μαγειρεύει ομοιόμορφα μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικός. Όπως πολλά κοινά προβλήματα επισκευής φούρνου, αυτό το ζήτημα συνδέεται συχνά με ζητήματα με τα θερμαντικά στοιχεία ή τον αισθητήρα θερμοκρασίας.

Κατ ‘αρχάς, πρέπει να προθερμάνετε το φούρνο σας για να κάνετε μια οπτική δοκιμή για να δείτε εάν τα θερμαντικά στοιχεία είναι αναμμένα ή λαμπερά. Εάν λειτουργούν σωστά, ελέγξτε τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Εάν παρατηρήσετε προβλήματα με τα θερμαντικά στοιχεία ή τον αισθητήρα, θα πρέπει να αντικατασταθούν.

Εάν δεν παρατηρήσετε προβλήματα με τα εξαρτήματα του φούρνου σας, ίσως χρειαστεί απλώς να προσαρμόσετε τη θέση των ραφιών του φούρνου ή να μεταβείτε σε νέο σκεύος. Μικρές προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το φούρνο σας μπορούν να μεταμορφώσουν τα πιάτα που έχουν μαγειρευτεί με συνέπεια, σε ομοιόμορφα μαγειρεμένα έργα. Εάν οι προσαρμογές σας δεν φαίνεται να λειτουργούν και τα εξαρτήματα του φούρνου σας φαίνεται να λειτουργούν σωστά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε μια επαγγελματική υπηρεσία επισκευής συσκευών.

Το φως του φούρνου BOSCH δεν λειτουργεί

Ένα φως φούρνου προσφέρει πρόσθετη ευκολία που σας βοηθά να ελέγχετε το φαγητό χωρίς να ανοίγετε το φούρνο και να ενοχλείτε τη διαδικασία μαγειρέματος και ένα φως φούρνου που δεν λειτουργεί μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό.

Τις περισσότερες φορές, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τη λάμπα του φούρνου σας για να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Αλλά αν αντικαταστήσετε τη λάμπα και εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ο φούρνος σας μπορεί να έχει ελαττωματικό διακόπτη φωτισμού, καλώδια σύνδεσης ή ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου. Αυτοί οι τύποι ηλεκτρικών προβλημάτων μπορεί να είναι δύσκολο και επικίνδυνο να επιλυθούν χωρίς την κατάλληλη εξειδίκευση και είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με έναν επισκευαστή όπως η cool service.

Η πόρτα του φούρνου της ηλεκτρικής κουζίνας BOSCH δεν κλείνει

Προφανώς θέλετε να έχετε μια σωστή πόρτα φούρνου bosch. Μια πόρτα φούρνου που δεν θα κλείσει είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα επισκευής και ευτυχώς αυτό μπορεί να διορθωθεί αρκετά απλά  από την coolservice.

Μια πόρτα φούρνου που δεν κλείνει μπορεί συχνά να στερεωθεί αντικαθιστώντας τους μεντεσέδες της πόρτας. Εξετάστε τους μεντεσέδες της πόρτας σας για να βεβαιωθείτε ότι κινούνται σωστά και, αν δεν είναι, θα πρέπει να αντικατασταθούν. Τα προβλήματα της πόρτας του φούρνου μπορεί επίσης να προκληθούν από τα ελατήρια της πόρτας που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα μοντέλα ή από το παρέμβυσμα που ευθυγραμμίζει το εσωτερικό άκρο της πόρτας του φούρνου. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες επισκευής φούρνου από την cool service θα διασφαλίσουν ότι η εργασία θα γίνει σωστά.

Ο φούρνος της ηλεκτρικής κουζίνας BOSCH δεν καθαρίζεται μόνος του

Σχεδόν όλοι οι σημερινές ηλεκτρικές κουζίνες BOSCH παρέχουν μια αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία, εξοικονομώντας χρόνο σε ό, τι αφορά τη συντήρηση και τον καθαρισμό της συσκευής.

Προβλήματα με τη λειτουργία αυτοκαθαρισμού του φούρνου μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες. Μία κοινή αιτία είναι ένα πρόβλημα με το μοτέρ κλειδώματος πόρτας και τη διάταξη διακόπτη. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου αυτοκαθαρισμού, ο διακόπτης κλειδώματος πόρτας ενεργοποιεί τον κινητήρα κλειδώματος πόρτας για να διασφαλίσει ότι ο φούρνος σας είναι κλειστός καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου. Ένας φούρνος με ελαττωματικό σύστημα κλειδαριάς πόρτας δεν καθαρίζεται μόνος του.

Τα προβλήματα αυτοκαθαρισμού μπορεί επίσης να σχετίζονται με ζητήματα με τον αισθητήρα θερμοκρασίας σας ή με ελαττωματικό πίνακα ελέγχου φούρνου. Η αστοχία ρολογιού και οι ελλείψεις καλωδίωσης είναι επίσης κοινές αιτίες αυτού του ζητήματος. Λόγω του μεγάλου αριθμού πιθανών αιτίων προβλημάτων αυτοκαθαρισμού, είναι ιδανικό να συμβουλευτείτε επαγγελματίες τεχνικούς συσκευών για λύσεις.

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service ηλεκτρικής κουζίνας Βosch.


ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ

Κρωπίας

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε κουζίνες BOSCH γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές κουζινών BOSCH και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση της κουζίνας.