επισκευές πλυντηρίων AEG

Επισκευή πλυντηρίου AEG

Ένα πλυντήριο AEG είναι συνώνυμο της ευχρηστίας, της εξαιρετικής ποιότητας και της ανθεκτικότητας για πολλά χρόνια μετά την αγορά του. Τα πλυντήρια AEG δεν παρουσιάζουν συχνά βλάβες και σπάνια θα δυσκολέψουν τη ζωή σας. Αν, όμως, προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε αυτό μπορεί να λυθεί άμεσα και οικονομικά από κάποιον έμπειρο τεχνικό της Cool Service.aeg πλυντηριο

Το προσωπικό της Cool Service είναι εξειδικευμένο στις επισκευές πλυντηρίων AEG και διαθέτει όχι μόνο την τεχνογνωσία αλλά και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να προχωρήσει στην επιδιόρθωση της βλάβης χωρίς καθυστερήσεις και με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές πλυντηρίων AEG;

  • εξυπηρέτηση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας σε όλη την Αττική
  • ανταπόκριση 6 ημέρες την εβδομάδα για άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής
  • διάγνωση και έγκαιρη επισκευή οποιασδήποτε βλάβης
  • οικονομικές λύσεις που συμφέρουν πολύ περισσότερο από την αγορά καινούριου πλυντηρίου
  • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
  • εξειδικευμένο service πλυντηρίων

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα πλυντήρια AEG;

Οι τεχνικοί της Cool Service έχουν αντιμετωπίσει όλων των ειδών τις βλάβες προχωρώντας σε ολοκληρωμένη επισκευή του πλυντηρίου AEG. Επειδή πρόκειται για μια περίπλοκη συσκευή που δέχεται μεγάλες πιέσεις σε καθημερινή βάση, το πλυντήριο μπορεί να παρουσιάσει βλάβη σε διάφορα σημεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, απαιτείται η αντικατάσταση κάποιου ανταλλακτικού και ο ολοκληρωμένος έλεγχος όλων των μερών του πλυντηρίου, ώστε αυτό να μπορεί να τεθεί ξανά σε λειτουργία απρόσκοπτα και με ασφάλεια. Οι συχνότερες βλάβες που ανακύπτουν στα πλυντήρια AEG είναι οι εξής:

  • Το πλυντήριο δεν ξεκινάει: Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή δεν έχει κλείσει καλά η πόρτα ή έχετε βάλει πολλά παραπάνω ρούχα. Αν, όμως, αποκλειστούν αυτές οι πιθανότητες, τότε η βλάβη μπορεί να οφείλεται σε διάφορες δυσλειτουργίες, όπως για παράδειγμα να έχει φράξει το φίλτρο του σωλήνα.
  • Το πλυντήριο δεν αντλεί τα νερά: Συχνό πρόβλημα είναι, επίσης, να έχει ολοκληρωθεί η πλύση, αλλά κατά τη φάση του στυψίματος το πλυντήριο να μην αντλεί τα νερά. Για κάτι τέτοιο μπορεί απλώς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο σωλήνα, αλλά ίσως πρόκειται για σοβαρότερη βλάβη, την οποία θα επιλύσει ο τεχνικός της Cool Service.
  • Τα ρούχα δεν πλένονται καλά: Αν μετά το πέρας της πλύσης τα ρούχα δεν πλένονται καλά, τότε μπορεί να πρόκειται για κάποια σοβαρή βλάβη, όπως τη διάβρωση του πλυντηρίου από άλατα. Φυσικά, πριν καλέσετε τεχνικό, καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες πλύσης των ρούχων και ότι δεν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό.
  • Το πλυντήριο κάνει έντονο θόρυβο: Κάποια μοντέλα πλυντηρίων AEG κάνουν αρκετό θόρυβο στις υψηλές στροφές στυψίματος. Αν, όμως, ο θόρυβος είναι διαφορετικός από τον συνηθισμένο, τότε μόνο ο τεχνικός μπορεί να αποφανθεί αν υπάρχει κάποια βλάβη στο μοτέρ ή σε άλλο σημείο του εξοπλισμού του πλυντηρίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο πλυντήριό σας. Άμεσα θα έρθει ένας εξειδικευμένος τεχνικός, για να επισκευάσει τη βλάβη στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με τη μέγιστη αξιοπιστία.

To πλυντήριο ρούχων AEG δεν ξεκινά

Υπάρχουν πολλά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην εκκίνηση του πλυντηρίου AEG. Επομένως, ξεκινήστε με τον έλεγχο του κύριου διακόπτη τροφοδοσίας για χαλαρές συνδέσεις, η πρίζα δεν λειτουργεί, εάν η ασφάλεια είναι εντάξει κ.λπ. Εάν αυτό δεν βοηθά, ελέγξτε ότι η κλειδαριά της πόρτας λειτουργεί καλά αν έχετε ένα πλυντήριο μπροστινού φορτίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο κύριος διακόπτης τροφοδοσίας ή η μονάδα ελέγχου (PCB) του πλυντηρίου σταματά να λειτουργεί. Εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία στο να εργάζεστε με ηλεκτρικά καλώδια και υψηλές τάσεις, καλέστε έναν επαγγελματία επισκευής πλυντηρίου ρούχων AEG να εξετάσει το πλυντήριο.

Το πλυντήριο ρούχων AEG κάνει θόρυβο.

Αντικείμενα που παγιδεύονται στο τύμπανο μπορεί επίσης να είναι η αιτία του θορύβου.Πράγματα όπως νομίσματα και συντρίμμια είναι εξαιρετικά κοινά για ανάκτηση από τον θερμαντήρα ανάμεσα στο τύμπανο και μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο μηχάνημα και τυχόν ρούχα σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει όλες τις τσέπες των υφασμάτων πριν τα βάλετε στο πλυντήριο AEG.

Με τον καιρό τα ρουλεμάν του πλυντηρίου αρχίζουν επίσης να υποβαθμίζονται και να γίνονται ελαττωματικά προκαλώντας έντονο θόρυβο ενώ περιστρέφεται. Η χρήση πλυντηρίου με ελαττωματικό ρουλεμάν μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρα ζημιά. Αυτό μπορεί να διορθωθεί είτε με λίπανση του ρουλεμάν με γράσο (ή λάδι) είτε αντικαθιστώντας τα.

Υπερβολική δόνηση του πλυντηρίου ρούχων AEG κατά τη λειτουργία

Βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο είναι τοποθετημένο σε μια εντελώς οριζόντια επιφάνεια. Εάν όχι, πάρτε μια βάση / καροτσάκι με ρυθμιζόμενες βίδες από κάτω. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μπανιέρα γίνεται ανισορροπημένη λόγω φθοράς του συστήματος ανάρτησης. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπερφορτώνετε το μηχάνημα με πανιά για να αποφύγετε την υποβάθμιση του μηχανισμού ανάρτησης.

Πλυντήριο AEG που προκαλεί θόρυβο κατά την αποστράγγιση

Σε αυτήν την περίπτωση, η αντλία αποστράγγισης είναι ελαττωματική ή μπλοκαρισμένη. Η απόφραξη στην αντλία μπορεί να συμβεί λόγω συσσώρευσης ινών υφάσματος και βρωμιάς. Απλά καθαρίζοντας την αντλία και τον συνδεδεμένο σωλήνα θα λύσει το πρόβλημα. Συνιστάται να προσλάβετε έναν επαγγελματία επισκευής πλυντηριων ρούχων AEG όπως ή cool service για αυτό το έργο, καθώς θα απαιτήσει την αποσυναρμολόγηση του συγκροτήματος της αντλίας.

Πλήρωση ή υπερπλήρωση του πλυντηρίου ρούχων AEG

Πιθανότατα ο διακόπτης πίεσης δεν λειτουργεί όπως προορίζεται, αυτό μπορεί να έχει πολλές αιτίες, είτε ο διακόπτης είναι ελαττωματικός, υπάρχει μια οπή στο σωλήνα πίεσης ή έχει βγει ή ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι ότι ο θάλαμος πίεσης είναι μπλοκαρισμένος. Για να ελέγξετε το διακόπτη, πρέπει να το χτυπήσετε και να ακούσετε ένα ή περισσότερα κλικ αν τα ακούσετε ότι είναι εντάξει, μια στενή επιθεώρηση του εύκαμπτου σωλήνα θα πρέπει να πει εάν είναι εντάξει ή όχι, ενώ ο θάλαμος πρέπει να αφαιρεθεί και να ξεπλυθεί καθαρίστε το. Εάν έχετε συνδέσει ένα φίλτρο στο σωλήνα εισαγωγής νερού, βεβαιωθείτε ότι το πλέγμα φίλτρου είναι καθαρό.

Στο πλυντήριο ρούχων AEG δεν περιστρέφεται ο κάδος,πρόβλημα αντλίας αποχέτευσης

Ο μηχανισμός περιστροφής και το σύστημα αποστράγγισης είναι και τα δύο συνδεδεμένα. Έτσι, εάν η αποστράγγιση δεν λειτουργεί, τότε το μηχάνημα δεν θα περιστραφεί. Το φίλτρο της αντλίας μπορεί να μπλοκαριστεί ή ο σωλήνας από το τύμπανο που πηγαίνει στην αντλία μπορεί να μπλοκαριστεί. Οι βούρτσες άνθρακα του κινητήρα μπορεί να είναι προειδοποιητικές, εάν ο κινητήρας δεν έχει βούρτσες τότε υπάρχει πιθανότητα ο πυκνωτής κινητήρα να έχει αποτύχει. Μπορεί επίσης να υπάρχει περίπτωση όπου ο ιμάντας από τον κινητήρα στο τύμπανο μπορεί να σπάσει ή να βγει.

Διαρροή νερού από συρτάρι σαπουνιού του πλυντηρίου ρούχων AEG

Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα. Η πίεση του νερού είναι πολύ ισχυρή, συσσώρευση αδιάλυτου απορρυπαντικού, μπλοκαρισμένος σωλήνας αποστράγγισης, υπερβολική πλήρωση, πάρα πολλοί αφροί και αύξηση της τροφοδοσίας (η υπερχείλιση μπορεί να προκαλέσει την περιστροφή του κινητήρα εκτός ελέγχου). Η διόρθωση αυτού του προβλήματος είναι αρκετά απλή διαρκεί λίγα λεπτά, αλλά απαιτεί την τεχνογνωσία ενός τεχνικού πλυντηρίου ρούχων όπως αυτοί της cool service

Μάθετε αν καλύπτουμε την περιοχή σας.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την Αθήνα και τους γύρω δήμους και περιοχές. Αν κάποιος δήμος η περιοχή δεν είναι στην παρακάτω λίστα τηλεφωνήστε μας για να μάθετε εάν εξυπηρετούμε την περιοχή σας για service πλυντηρίου ρούχων AEG


ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΩΓΤΡΑΦΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΩΝ AEG , ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΗΦΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΜΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΩΡΩΠΟΥ (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Άγιος Στέφανος, Δροσιά,Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι Ροδοπόλεως)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Παιανία, Γλυκά Νερά)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑ

Σπάτων – Αρτέμιδος

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια)

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ AEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ Κρωπίας

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣAEG,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε πλυντήρια AEG γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές πλυντηρίων AEG και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του πλυντηρίου.