επισκευές πλυντηρίων Miele

Επισκευή πλυντηρίου Miele

Ένα πλυντήριο MIELE είναι συνώνυμο της ευχρηστίας, της εξαιρετικής ποιότητας και της ανθεκτικότητας για πολλά χρόνια μετά την αγορά του. Τα πλυντήρια MIELE δεν παρουσιάζουν συχνά βλάβες και σπάνια θα δυσκολέψουν τη ζωή σας. Αν, όμως, προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε αυτό μπορεί να λυθεί άμεσα και οικονομικά από κάποιον έμπειρο τεχνικό της Cool Service.miele πλυντηριο

Το προσωπικό της Cool Service είναι εξειδικευμένο στις επισκευές πλυντηρίων MIELE και διαθέτει όχι μόνο την τεχνογνωσία αλλά και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να προχωρήσει στην επιδιόρθωση της βλάβης χωρίς καθυστερήσεις και με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Τι προσφέρει η Cool Service στις επισκευές πλυντηρίων MIELE;

  • εξυπηρέτηση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας σε όλη την Αττική
  • ανταπόκριση 6 ημέρες την εβδομάδα για άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής
  • διάγνωση και έγκαιρη επισκευή οποιασδήποτε βλάβης
  • οικονομικές λύσεις που συμφέρουν πολύ περισσότερο από την αγορά καινούριου πλυντηρίου
  • γραπτή 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας
  • εξειδικευμένο service πλυντηρίων

Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες στα πλυντήρια MIELE;

Οι τεχνικοί της Cool Service έχουν αντιμετωπίσει όλων των ειδών τις βλάβες προχωρώντας σε ολοκληρωμένη επισκευή του πλυντηρίου MIELE. Επειδή πρόκειται για μια περίπλοκη συσκευή που δέχεται μεγάλες πιέσεις σε καθημερινή βάση, το πλυντήριο μπορεί να παρουσιάσει βλάβη σε διάφορα σημεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, απαιτείται η αντικατάσταση κάποιου ανταλλακτικού και ο ολοκληρωμένος έλεγχος όλων των μερών του πλυντηρίου, ώστε αυτό να μπορεί να τεθεί ξανά σε λειτουργία απρόσκοπτα και με ασφάλεια. Οι συχνότερες βλάβες που ανακύπτουν στα πλυντήρια MIELE είναι οι εξής:

  • Το πλυντήριο δεν ξεκινάει: Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή δεν έχει κλείσει καλά η πόρτα ή έχετε βάλει πολλά παραπάνω ρούχα. Αν, όμως, αποκλειστούν αυτές οι πιθανότητες, τότε η βλάβη μπορεί να οφείλεται σε διάφορες δυσλειτουργίες, όπως για παράδειγμα να έχει φράξει το φίλτρο του σωλήνα.
  • Το πλυντήριο δεν αντλεί τα νερά: Συχνό πρόβλημα είναι, επίσης, να έχει ολοκληρωθεί η πλύση, αλλά κατά τη φάση του στυψίματος το πλυντήριο να μην αντλεί τα νερά. Για κάτι τέτοιο μπορεί απλώς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο σωλήνα, αλλά ίσως πρόκειται για σοβαρότερη βλάβη, την οποία θα επιλύσει ο τεχνικός της Cool Service.
  • Τα ρούχα δεν πλένονται καλά: Αν μετά το πέρας της πλύσης τα ρούχα δεν πλένονται καλά, τότε μπορεί να πρόκειται για κάποια σοβαρή βλάβη, όπως τη διάβρωση του πλυντηρίου από άλατα. Φυσικά, πριν καλέσετε τεχνικό, καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες πλύσης των ρούχων και ότι δεν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό.
  • Το πλυντήριο κάνει έντονο θόρυβο: Κάποια μοντέλα πλυντηρίων MIELE κάνουν αρκετό θόρυβο στις υψηλές στροφές στυψίματος. Αν, όμως, ο θόρυβος είναι διαφορετικός από τον συνηθισμένο, τότε μόνο ο τεχνικός μπορεί να αποφανθεί αν υπάρχει κάποια βλάβη στο μοτέρ ή σε άλλο σημείο του εξοπλισμού του πλυντηρίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο πλυντήριό σας. Άμεσα θα έρθει ένας εξειδικευμένος τεχνικός, για να επισκευάσει τη βλάβη στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με τη μέγιστη αξιοπιστία.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε πλυντήρια MIELE γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές πλυντηρίων MIELE και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του πλυντηρίου.