Εδώ και μερικά χρόνια ζούμε μία μεγάλη οικονομική κρίση η οποία έχει αλλάξει πάρα πολύ τη ζωή μας. Τα εισοδήματα όλων μας έχουν μειωθεί αρκετά, οπότε και πλέον είμαστε πιο προσεκτικοί με το που και για πιο λόγο δίνουμε χρήματα. Επίσης, δεδομένου ότι η αγορά με δόσεις δεν είναι πλέον εύκολη υπόθεση, έχουμε αρχίσει να προσέχουμε πιο πολύ τα πράγματα μας αφού αν κάτι χαλάσει από τον εξοπλισμό του σπιτιού μας, η αντικατάσταση του μπορεί να είναι δύσκολη ή μπορεί και να μην είναι άμεση.  Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε ένα νοικοκυριό στις μέρες μας, είναι να χαλάσει το ψυγείο.

Το ψυγείο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος τόσο του οικιακού μας εξοπλισμού όσο και της ζωής μας γενικότερα. Με απλά λόγια, είναι αδύνατον να σκεφτούμε τη ζωή μας χωρίς το ψυγείο αφού εκεί αποθηκεύουμε όλα μας τα τρόφιμα και όχι μόνο. Αν χαλάσει το ψυγείο – ακόμη και αυτά από καλές μάρκες όπως η Bosch μπορεί να χαλάσουν κάποια στιγμή – η ζημιά για το νοικοκυριό θα είναι μεγάλη αφού όχι μόνο θα χαλάσουν τα τρόφιμα που είναι μέσα σε αυτό, αλλά η αντικατάσταση του μπορεί να αργήσει πολύ, οπότε το σπίτι μπορεί να μείνει για αρκετές μέρες χωρίς ψυγείο.

Εμείς εδώ στη Cool service καταλαβαίνουμε την τεράστια σημασία του ψυγείου για ένα σπίτι και τα προβλήματα που δημιουργεί η απουσία του, γι’ αυτό και ειδικευόμαστε στην επισκευή ψυγείων Bosch και όχι μόνο αλλά και στο service τους.

Επισκευή ψυγείων

Όπως σίγουρα καταλαβαίνετε, ειδικά για ένα σχετικά σύγχρονο ψυγείο, η επισκευή είναι πάντα οικονομικότερη αλλά και προτιμότερη από την αντικατάσταση. Ένα επισκευασμένο ψυγείο, αν επισκευαστεί σωστά, λειτουργεί σχεδόν το ίδιο καλά με ένα καινούργιο ενώ η διαδικασία της επισκευής – αν γίνει σωστά και υπεύθυνα – είναι πολύ γρηγορότερη από αυτήν της αντικατάστασης. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο κάποιοι να περιμένουν μέρες για ένα ψυγείο που έχουν αγοράσει και πληρώσει επειδή δεν είναι ακόμα διαθέσιμο ή εμφανίστηκε έλλειψη την τελευταία στιγμή ή δεν μπορεί να κανονιστεί δρομολόγιο για τη παράδοση του.  Μία επισκευή συνήθως γίνεται άμεσα κι επί τόπου, οπότε και το ψυγείο επιστρέφει άμεσα στην χρήση.

Η Cool Service καταλαβαίνει πόσο σημαντικές έχουν γίνει οι επισκευές στις μέρες μας. Οι άριστα εκπαιδευμένοι και πολύ έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να φέρουν γρήγορα εις πέρας οποιαδήποτε επισκευή ψυγείων Bosch. Κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές και με ιδιαίτερη έμφαση στη συνέπεια και τη ταχύτητα.

Service ψυγείων Bosch

Οι αρχαίοι έλεγαν ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία και το ίδιο ισχύει και για τις ηλεκτρικές συσκευές και ειδικά για τα ψυγεία, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να μείνουν εκτός λειτουργίας για πολλές ώρες ή μέρες. Εννοείται λοιπόν ότι θα πρέπει να φροντίζουμε τις συσκευές μας για να μη χαλάσουν, ακόμη και αν είναι κατασκευασμένες από μία αξιόπιστη μάρκα όπως η Bosch. Πέρα λοιπόν από τον χειρισμό και την χρήση τους με βάσει της οδηγίες του κατασκευαστή, θα πρέπει να τις περνάμε και από service σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι ειδικοί στο service ψυγείων Bosch τεχνικοί μας μπορούν μετά από ραντεβού μαζί σας να περάσουν από τον χώρο σας και να ελέγξουν το ψυγείο σας προκειμένου να καταλάβουν αν όλα τα εξαρτήματα του είναι σε καλή κατάσταση και αν κάποια πρέπει να αντικατασταθούν. Η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σας γλυτώσει από πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αν εκδηλωθούν οι πιθανές βλάβες.

Αν λοιπόν έχετε ψυγείο Bosch ή οποιασδήποτε άλλης μάρκας και θέλετε να ελέγξετε τη λειτουργία του ή να επισκευάσετε κάποια βλάβη, η Cool Service θα σας εξυπηρετήσει άμεσα, συνεπέστατα και οικονομικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στα 210 6031467 /  6932247363. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Εξυπηρέτηση και Επικοινωνία

Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το ψυγείο σου, κάλεσε μας απευθείας στο 210 6031467 ή στο 693 2247363.
Με μεγάλη μας χαρά θα σε εξυπηρετήσουμε, αντιμετωπίζοντας άμεσα κάθε πιθανή βλάβη.