επισκευές πλυντηρίων AEG

Επισκευές πλυντηρίων AEG

Η εταιρεία AEG, πλέον υπό τον όμιλο Electrolux, κατασκευάζει υψηλής ποιότητας πλυντήρια, τα οποία έχουν εξαιρετική αντοχή και μοναδικές λειτουργίες. Εάν διαλέξατε ένα πλυντήριο AEG τότε γνωρίζετε ήδη τα σημαντικά του προνόμια.

Οι επισκευές πλυντηρίων AEG απαιτούν μοναδική εξειδίκευση αλλά και μεράκι, για να έρθει η συσκευή στην αρχική της κατάσταση. Έτσι, με ένα απλό και γρήγορο service πλυντηρίων AEG μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο σας σε κάθε απαιτητική καθημερινή δραστηριότητα. Χωρίς να ξοδέψετε περισσότερα, η γραπτή εγγύηση της Cool Service σας εγγυάται το αποτέλεσμα.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε πλυντήρια AEG γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές πλυντηρίων AEG και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του πλυντηρίου.