επισκευές πλυντηρίων Brandt

Επισκευές πλυντηρίων Brandt

Μια από τις πιο γνωστές μάρκες πλυντηρίων, η Γαλλική Brandt είναι κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις πωλήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η μοναδική κατασκευή πλυντηρίων, την καθιστά expert στον τομέα της.

Γι’ αυτό το λόγο, οι επισκευές πλυντηρίων Brandt δεν είναι ποτέ απλές. Η Cool Service μελετά κάθε μοντέλο της Brandt ξεχωριστά έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει εξειδικευμένο service πλυντηρίων Brandt. Πριν επιχειρήσετε να το πετάξετε, σιγουρευτείτε ότι δεν μπορούμε να το φτιάξουμε για εσάς, και να εγγυηθούμε την εργασία μας με 2 χρόνια γραπτή εγγύηση.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε πλυντήρια BRANDT γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές πλυντηρίων BRANDT και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του πλυντηρίου.