επισκευές πλυντηρίων Candy

Επισκευές πλυντηρίων Candy

Η πρωτοπόρα εταιρεία Candy κατέχει τα πρωτεία στην κατασκευή μοναδικών πλυντηρίων. Το εξαίρετο  design αλλά και οι φανταστικές λειτουργίες κάθε μοντέλο, θυμίζουν την Ιταλική φινέτσα των κατασκευαστών της.

Οι επισκευές πλυντηρίων Candy χρήζουν πάντοτε ιδιαίτερης προσοχής και γνώσης πάνω στο αντικείμενο. Το αποτελεσματικό service πλυντηρίων Candy εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του, και τα 2 χρόνια εγγύησης, σας βοηθούν να ξενοιάσετε, πριν την επόμενη μεγάλη αγορά πλυντηρίου.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε πλυντήρια CANDY γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές πλυντηρίων CANDY και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του πλυντηρίου.