επισκευές πλυντηρίων INDESIT

Επισκευές πλυντηρίων INDESIT

Μια από τις πιο πετυχημένες Ιταλικές εταιρείες, η INDESIT παράγει πλυντήρια ρούχων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Ο μοναδικός σχεδιασμός προσφέρει ευχάριστη αισθητική, μαζί με πρωτότυπες λειτουργίες.
Οι επισκευές πλυντηρίων INDESIT μπορούν να επιδιορθώσουν κάθε πιθανή βλάβη, βεβαιώνοντας της ασφαλή και σίγουρη λειτουργία του πλυντηρίου σας. Το service πλυντηρίων INDESIT από την εξειδικευμένη ομάδα της Cool Service μπορεί να σας προσφέρει ακόμη 2 χρόνια ασφαλούς λειτουργίας, με γραπτή εγγύηση φυσικά.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε πλυντήρια INDESIT γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές πλυντηρίων INDESIT και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του πλυντηρίου.