επισκευές πλυντηρίων Miele

Επισκευές πλυντηρίων Miele

Πάνω από 100 χρόνια πορείας, θέτουν την επιτυχία της Γερμανικής εταιρείας Miele. Τα μοναδικά πλυντήρια Miele ταιριάζουν σε κάθε σπίτι και οικογένεια, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες.

Οι επισκευές πλυντηρίων Miele εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία της συσκευής σας, χωρίς να αναγκαστείτε να αγοράσετε καινούργια. Η ομάδα της Cool Service μπορεί να εντοπίσει τη βλάβη και να ολοκληρώσει αποτελεσματικά κάθε service πλυντηρίων Miele. Έτσι, η συσκευή σας ζει περισσότερο και εσείς γλιτώνετε σημαντικά χρήματα από τον προϋπολογισμό σας.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε πλυντήρια MIELE γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές πλυντηρίων MIELE και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του πλυντηρίου.