επισκευές πλυντηρίων Pitsos

Επισκευές πλυντηρίων Pitsos

Σε όλα τα σπίτια υπάρχει μια τουλάχιστον ηλεκτρική συσκευή Pitsos. Η εγγύηση του ονόματος αλλά και η άριστη κατασκευή των πλυντηρίων της Pitsos την καθιστά μια αδιαμφισβήτητη επιλογή.

Οι επισκευές πλυντηρίων Pitsos μπορούν να επαναφέρουν πλήρως την συσκευή σας, χαρίζοντας της πολλούς μήνες λειτουργίας. Κάθε service πλυντηρίων Pitsos μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία από την έμπειρη ομάδα της Cool Service, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Μετά από κάθε επισκευή τα 2 χρόνια εγγύησης εξασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία του πλυντηρίου σας.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε πλυντήρια PITSOS γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές πλυντηρίων PITSOS και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του πλυντηρίου.