επισκευές πλυντηρίων zanussi

Επισκευές πλυντηρίων Zanussi

Η ιταλική εταιρεία Zanussi είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα και τη συνέπεια απέναντι στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Οι επισκευές πλυντηρίων Zanussi γίνονται σε όποιο χώρο εσείς επιλέξετε, και πάντα με την εγγύηση καλής ποιότητας της ομάδας της Cool Service. Το service πλυντηρίων Zanussi εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του πλυντηρίου σας για 2 χρόνια από την ημερομηνία επισκευής του.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των τεχνικών της Cool Service καθιστά δυνατή την επισκευή των βλαβών σε πλυντήρια ZANUSSI γρήγορα, με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και κυρίως με την άμεση συνέχιση της λειτουργίας της συσκευής και των δραστηριοτήτων του νοικοκυριού ή της επιχείρησής σας. Με πλήρη τεχνικό έλεγχο και όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, οι επισκευές πλυντηρίων ZANUSSI και το εξειδικευμένο service μπορούν να γίνουν 6 μέρες την εβδομάδα, συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις που όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί συνιστούν την αντικατάσταση του πλυντηρίου.